BAŞKAN TEKİNTAŞ’TAN “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” MESAJI

haberler-3ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ:

“15 TEMMUZ GECESİ BASIN KURULUŞLARIMIZ SAYESİNDE DARBECİLERİN ALGI OPERASYONU BOŞA ÇIKMIŞTIR”

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Gazeteciliğin, dünyanın en güzel, en heyecanlı ve en zor mesleklerinden biri olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş, mesajında şunları kaydetti;

“Basın kuruluşlarımızın ve mensuplarının sorumluluğu ve omuzlarındaki yük, geçmiş yıllara göre çok daha fazladır. Güvenilirlik, doğru haber, objektiflik, basın meslek ilkelerine bağlılık, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi unsurlar, demokratik toplumlar için vazgeçilmezdir. Demokrasi ile kamuoyu arasındaki güçlü bağ, kamuoyunun oluşmasında en doğru ve objektif bilgilendirme kaynaklarından biri olan basının önemini artırmaktadır.
Basın kuruluşlarının önemini herkes bir kez daha 15 Temmuz sürecinde anlamıştır. Medya organlarımız bu süreçte son derece olumlu bir sınav vermiştir.  Darbeci güçlerin TRT’yi ele geçirmeleri ve bildiri okutmalarına rağmen, özel TV kanallarının yaptığı yayınlar halkımızın doğru bilgilenmesini sağlamış, darbecilerin algı operasyonlarını boşa çıkarmıştır.

Bu düşüncelerle, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, tüm medya mensuplarımıza başarılar diliyorum.”

haberler-1

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*