BAŞKAN TEKİNTAŞ’TAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Tekintaş, mesajında; “Hepimiz insanız ve toplumun birer parçasıyız. Özel günlerde günün anlam ve önemine değinilirken aynı zamanda ne ölçüde gelişim sağlandığının muhasebesini yapmak bizleri daha verimli çalışmalar üretme konusunda teşvik edecektir. 3 Aralık kutlama değil bilinçlenme, toplumda engellilere yönelik farkındalık yaratma günüdür.

“ENGELLİLER İÇİN KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ”

Engelli vatandaşlar için kalıcı çözümler ürettiklerini ifade eden Başkan Engin Tekintaş sözlerine söyle devam etti. “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, en önemli sorumluluklarımızdan biridir. Altınordu Belediyesi olarak bizlerde bunun bilincindeyiz. Çalışmalarımızı bu kapsam da yapıyor ve yapmaya devam edeceğiz”dedi.

“HER SAĞLIKLI İNSAN BİR ENGELLİ ADAYI”

Her sağlıklı bir bireyin engelli adayı olduğu gerçeğinin asla unutulmaması gerektiğinin altını çizen Başkan Engin Tekintaş, “ Tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı  bir ömür diliyorum.” ifadelerine kullandı.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>