BAŞKAN TEKİNTAŞ’TAN BÜRO MEMUR-SEN’E ZİYARET

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Memur-Sen konfederasyonuna bağlı  Büro Memur-Sen Ordu Şubesi’ni  ziyaret etti.

Başkan Tekintaş’ı ziyaretinden Büro Memur-Sen Başkanı Adem Şen ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

“Sendikal faaliyetler önemlidir”

Başkan Tekintaş, ziyarette yaptığı konuşmada, “ Türkiye’de en önemli gördüğümüz hususlardan bir tanesi sendikal faaliyetlerdir. Hem ülkenin gelişimine hem de birlik beraberlik, kardeşlik  ve huzurun sağlanması adına önemli bir hizmettir. Dolayısıyla Memur Sen bünyesinde yer alan Büro Memur-Sen sendikasındaki arkadaşlarımıza öncelikle yönetimde görev alan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Başkanımız Adem Şen ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Adem Şen ise, Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti.