BAŞKAN TEKİNTAŞ’TAN İL EMNİYET MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Altınordu Belediye Başkanı Engin ve Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, 26 Kasım 2016 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesiyle Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Suat Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Tekintaş “Ordu’nun ve Altınordu ilçesinin sakin ve huzurlu bir kent olduğunun altını çizerek yeni emniyet müdürümüz Suat Çelik ile bu huzur ve güven ortamı artarak devam edeceğinden şüphe duymadıklarını” ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Suat Çelik “Şehrimizin huzurunu ve güvenliği  için ekip arkadaşlarımız ile elimizden gelen tüm gayreti ve çabayı göstereceklerini” söyledi.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>