BAŞKAN TEKİNTAŞ’TAN KARAOLUK MAHALLESİNE ZİYARET

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Karaoluk mahallesini ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a Fen İşleri Müdürü Cem Öztürk ile Park ve Bahçeler Müdürü Aslı Oktay eşlik etti.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı ziyaretinde Karaoluk Mahalle Muhtarı Hüseyin Arslan ve mahalle sakinleri karşıladı.

Karaoluk Mahallesinin ilçe turizmine önemli katkıda bulunduğunu ifade eden Başkan Engin Tekintaş; “İlçemizin her mahallesi bizim için önemli, Belediye olarak her mahallemiz bir çalışmamız oldu, bundan sonra da olmaya devam edecek. Bugün ekip arkadaşlarımız ile Karaoluk mahallemizde yaptığımız çalışmaları yerinde incelemek ve bundan sonrası için mahallemizin var olan problemleri yerinde görmek için ziyarette bulunduk. Muhtarımız ve mahalle sakinlerimiz ile yapılması gerekenler ile ilgili olarak istişarede bulunduk. Fırsat bulduğumuz her an ekip olarak mahalle ziyaretlerimiz devam edecek” diye konuştu.

“ÇİSELİ ŞELALEMİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Çiseli şelalesinin ilçe turizmi için önemli olduğunun altını çizen Başkan Engin Tekintaş, “İlimizin ve ilçemizin önemli tanıtım yerlerinden birisi de çiseli şelalemiz. Belediye olarak öncellikle çiseli şelalemize giden yollar üzerinde çalışma yapacağız. İlk etapta belli bölümler beton yol belli bölümler ise sıcak asfalt ile kaplayacağız. Bunun haricinde Belediye temizlik ekiplerimiz haftanın belli bölümlerinde temizlik çalışmalarını sürdürüyorlar, bizim bundan sonraki asıl hedefimiz şelalemize gelen yerli ve yabancı turist sayısını hızla artırmak ve ilçe ekonomimize katkı sunmak olacaktır” diye konuştu.

“HER MAHALLEDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Altınordu Belediyesi olarak hemen hemen her mahallede bir çalışma içinde olduklarının sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Engin Tekintaş; “Belediyemize bağlı her birimimiz ilçemizin 92 mahallesinde çalışma halindeler. Biz, Milletimize söz verdiğimiz gibi çalışıyoruz. Milletimizden istediğimiz tek şey ise yapılan çalışmalara sahip çıkmaları ve bizlere olan desteklerine devam etmeleridir” şeklinde konuştu.

Başkan Engin Tekintaş, daha sonra çiseli şelalesinde mahalle sakinleri ile hatıra fotoğrafı çekindi.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>