BAŞKAN TEKİNTAŞ’TAN TÜRK KIZILAY’INA KURBAN BAĞIŞI

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş,Türk Kızılay’ına kurban bağışında bulundu.

Başkan Engin Tekintaş, Türk Kızılay’ı Ordu Şube Başkanı İlhan Sağsen ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamına kabul ederek, bu yılki kurban vekaletini Türk Kızılay’ına verdiğini söyledi.

2016 yılı kurban bağışını  Türk Kızılay’ına verdiğini ifade eden Başkan Engin Tekintaş, “Bu yılki kurbanımızı inşallah Türk Kızılay’ı aracılığı ile keseceğiz. Yurtiçi kurban bağışı olarak vekaletimi sayın şube başkanımızın şahsında Kızılay Ordu Şubesi’ne veriyorum. Bununla şunu ifade etmek istiyorum; Türk Kızılay’ına güveniyoruz, sayın cumhurbaşkanımıza bağlı bir kurumdur. Bu kurumun gelişmesi için çaba harcayan emek sarf eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yaptığı kurban bağışından dolayı Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür eden Tük Kızılay’ı Ordu Şubesi Başkanı İlhan Sağsen ise, “Bu yılki kurban vekaletini Kızılay’ımıza uygun gördüklerinden dolayı Türk Kızılay’ı Ordu Şubesi yönetimi olarak huzurlarınızda Altınordu Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>