BAŞKAN’DAN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ülkeye, öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Ordu’nun en büyük ilçesi olan Altınordu ilçesinde Belediye olarak eğitime her türlü desteği verdiklerini ifade eden Başkan Engin Tekintaş “Öğrenci ve öğretmenlerimizin, geleceğimizin teminatı olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçle belediye olarak eğitim öğretim hayatlarında öğrenci ve öğretmenlerimize desteklerimizi sürdürmekteyiz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Eğitim camiamıza desteğimiz devam edecek. Bu vesile ile 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ülkeye, öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olmasını ” diliyorum dedi.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>