Belediye Hizmetlerini Daha Kaliteli ve Verimli Hale Getireceğiz

destek yeni 1Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye hizmetlerini daha kaliteli ve verimli hale getireceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Karapınar Mahallesi’nde bulunan Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne ait tesislerde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz’ın da katıldığı incelemelerde, yürütülen çalışmalar hakkında Destek Hizmetleri Müdürü Yılmaz Kaya’dan bilgi alan Başkan Tekintaş, “Bu kadar emek sarf edilmiş, kaynak aktarılmış ve yatırım yapılmış yerleri atıl durumdan kurtararak daha verimli hale getireceğiz” dedi. Belediye  Başkanı Engin Tekintaş şunları söyledi;

“Seçim öncesinde burayı gezmiştik,  burada yapılan işleri ve çalışan kalabalık tabloyu görmüştük. Şimdi ise yasa gereği, Ordu ilimiz büyükşehir olduktan sonra kurulu olan düzenin, Büyükşehir ile Altınordu Belediyesi arasında paylaştırılmış olması nedeni ile yeni bir yapılanmanın ortaya çıktığını görüyoruz. Hurda araçların çok olduğu yönünde tespitlerimiz var. Trafikten çekilmesi gereken, kullanılması mümkün olmayan araçların olduğunu görüyoruz. Bunun yanında mekan ve yerleşim yeri olarak güzel bir yere sahip olduğunu gözlemliyoruz. Biz de burayla ilgili iyi bir planlama ile en güzel şekilde kullanılabilir hale getireceğiz. Çeşitli birimlerimizin burada yerleşimini sağlayarak hem çevreyi güzelleştirmek ve  koruyabilmek, hem de belediye olarak çok özel hizmetler sunabilecek bir alan oluşturma gayretimizi burada göstereceğiz. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte el birliği ile  verimli mekan haline dönüştürmemiz gerekiyor. Personellerin ayrıştırılmış olması nedeni ile şuanda bir durgunluk anı yaşanıyor gibi görünebilir. Ama inşallah daha özverili bir çalışmanın ardından burayı, Ordu’ya en iyi hizmeti sunacak bir mekana dönüştüreceğiz. Çalışan arkadaşlarımızın özverisini görüyorum. Bizim için önemli olan; Bu kadar emek sarf edilmiş,  kaynak aktarılmış, yatırım yapılmış olan yerleri atıl durumdan kurtarıp, daha verimli hale getirerek, milletimizin hizmetine sunmaktır” şeklinde konuştu.