BÜYÜK FIRSATTA SON 1 HAFTA

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 6736 sayılı kanunun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren borçların yapılandırma süresinde son 1 hafta olduğunu ve sürenin 25 Kasım 2016 tarihinde mesai bitiminde sona ereceğini söyledi.

Vergi borcu yapılandırmasının büyük bir fırsat olduğunu belirten Başkan Engin Tekintaş, yapılandırma ile birlikte vergi ve vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme zamları ve belediye alacaklarının yeniden yapılandırılmasının büyük bir imkân olduğunu, söyledi.

Başkan Engin Tekintaş, yaptığı açıklamada, “31 Ekim’den 25 Kasım’a kadar uzatılan vergi borcu yapılandırma süresinde son 1 hafta. Tüm hemşehrilerimizin bu son haftayı çok iyi değerlendirmelerini ve vergi borcu olan mükelleflerimizin biran önce yapılandırma başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Daha önce 31 Ekim olan ancak yoğun başvuru nedeni ile 25 Kasım tarihine  kadar ertelenen “Vergi Borcu Yapılandırması”ndan yararlanmak isteyen mükelleflerimizin Altınordu Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne başvurmaları halinde yapılandırma fırsatından yararlanmış olacaklar” diye konuştu..

“ÖDEME KOLAYLIĞI SAĞLANIYOR”

Yapılandırılan borçlar tercihe göre peşin veya taksitler halinde ödenebilecek. Peşin ödemelerde yapılandırılan borçlara herhangi bir kat sayı ya da faiz uygulanmayacak. Yapılandırılan borçların taksitle ödenmek istenmesi halinde ise başvuru sırasında 6, 9, 12 veya 18 eşit taksitte ödeme seçeneklerinden biri seçilebilecek. Detaylı bilgi için www.Altinordu.bel.tr veya 444 40 52- 2250104 nolu telefonlardan detaylı bilgi alına bilinir.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>