ÇALIŞANLARA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİ VERİLDİ

Altınordu Belediyesi tarafından personelerine “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Semineri” eğitimi verildi.

Altınordu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Ordu Büyükşehir Belediyesi OSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Eğitim Şube Müdürlüğü işbirliğiyle, belediyede çalışan personelerine yönelik iş güvenliği eğitim semineri düzenlendi.

Aktuğ Otel’in konferans salonunda gerçekleştirilen seminere Birim Müdürlerinin yanı sıra çok sayıda Belediye personeli katıldı.

Seminerde, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Ahmet Emin Dinçsoy tarafından, İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) mevzuatı, İSG uygulama prensipleri, işverenin ve çalışanın sorumlulukları, personel dosyasında bulunması gereken İSG evrakları, iş kazasının maliyeti, acil durum planı koruyucu önlemler anlatıldı.

İş sağlığı konusunun önemine dikkat çeken Ahmet Emin Dinçsoy, “Hangi işi yaparlarsa yapsınlar, bütün çalışanların fiziksel, zihinsel ve sosyal refahlarının mümkün olan en yüksek düzeye çıkarılmasını ve burada tutulmasını hedefliyoruz” diye konuştu.