CUMHURİYET SAVCISI METİN USLU’DAN BAŞKAN TEKİNTAŞ’A VEDA ZİYARETİ

Geçtiğimiz gün yayımlanan Hakimler ve Savcılar kararnamesi ile Yargıtay Cumhuriyet Savcısı olarak atanan Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu, Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a veda ziyaretinde bulundu.

Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu’nun ilimizde görev yaptığı süre içinde çok önemli hizmetlerde bulunduğunu ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “Sayın savcımıza bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum, ilimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>