EMNİYET MÜDÜRÜNE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İçişleri Bakanlığı Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Ordu’ya atanan Emniyet Müdürü Caner Tayfur’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “İçişleri Bakanlığı Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Ordu’ya atanan Isparta Emniyet Müdürü Caner Tayfur’a öncelikle yeni görevinde başarılar dilerim. Ordu’ya, Altınordu’ya hoşgeldiniz. Ordu, Karadeniz’in incisi konumunda olan bir şehirdir. Sizin ve ekibinizin Ordu’ya yapacağı hizmetler için şimdiden teşekkür ediyor,yeni görevinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ordu için en iyi hizmeti yapmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade eden Emniyet Müdürü Caner Tayfur, ziyaretlerinden dolayı Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür etti.

ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANINDAN ORDU İL EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET