ESKİ MİLLETVEKİLİ ŞEVKİ YILMAZ’DAN ALTINORDU BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Rize Belediyesi Eski Başkanı, TBMM 20. Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, Altınordu Belediyesini ziyaret etti.

Ensar Vakfı tarafından düzenlenen “Türkiye’nin Dünü Bugünü ve Yarını” adlı konferansa konuşmacı olarak katılmak üzere Ordu’ya gelen 20. Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Eski Milletvekili Şevki Yılmaz’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtirken, ” Eski Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız, eğitim camiasında gönül eri olarak mücadele eden Şevki Yılmaz hocama ilimize ve ilçemize ‘hoş geldiniz’ diyorum. Ensar Vakfımız tarafından düzenlenen bir konferans programı için ilimize gelen sayın hocamız, milletimize dünü bugünü ve yarını anlatacak. Bizde kendilerini ağırlamaktan onur duyuyoruz.” diye konuştu.

“GENÇLERİMİZ ESKİ TÜRKİYE’Yİ BİLMİYORLAR”

“Türkiye’nin Dünü Bugünü ve Yarını” konulu konferansa gençlerin çok ihtiyacı olduğunu belirten Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, yaptığı konuşmada, “Başkanımıza misafir perverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Engin Tekintaş bizim eskimez arkadaşlarımızdan, dava kardeşimizdir. Bu yolda beraber yürüdük, beraber ıslandık. 7 Haziran’da milletimizin isabetli karar vermesi için, istikrarı bozmaması için Türkiye’yi dolaşıyoruz. Dün Yozgat’da bugün Ordu’dayız. Buradan sonra Gümüşhane ve Bayburt illerinde konferanslara katılacağım. Türkiye’nin dünü bugünü ve yarını konulu konferansa gençlerimizin çok ihtiyacı var. Gençlerimiz dünkü Türkiye’yi bilmiyorlar. Onlara geçmiş Türkiye’yi bildirelim ki bugün kü Türkiye’ye şükredip ülkeyi eski günlere döndürmesinler. AK iktidarına destek için bu konferansları yürütüyoruz.” şeklinde konuştu.