“Geleceğe Sorunsuz Bir Altınordu Aktaracağız”

SORUNSUZ1BAŞKAN ENGİN TEKİNTAŞ, “Geleceğe Sorunsuz Bir Altınordu Aktaracağız”

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışarak Altınordu’yu geleceğe en iyi şekilde taşıyacaklarını söyledi.

Ordu İşadamları Derneği (ORİŞAD) Başkanı Bekir Erbaş ve yönetim kurulu üyelerinin yaptığı ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Engin Tekintaş, yeni kurulan Altınordu Belediyesi’nin yaşadığı problemlerini aşarak, yarınlara en iyi şekilde aktaracaklarını belirtti. Başkan Tekintaş şunları söyledi;

SORUNSUZ3“Daha önce olduğu gibi bu süreçte hem işadamlarımızla, hem de sivil toplum kuruluşlarımızla istişare halinde olmaya devam edeceğiz.  Sendika ve vakıflarımızla, kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra tüm muhtarlarımızla işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni görevde yirmi günü geçtik, bu süre içerisinde milletimizin göstermiş olduğu teveccüh dolayısıyla ziyaretleri kabul ettik, herkese çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Altınordu Belediyesi’ni yeniden kuruyoruz. Yeni belediye olması nedeni ile pek çok problemi beraberinde yaşıyoruz. Bu süreçte Büyükşehir Belediyesi ile birlikte iyi organize olarak, şehrimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlayacağız. İlk işimiz temizlikti ve bunu da bu güne kadar başardığımıza inanıyorum. Süreklilik arz eden bir çalışma planlıyoruz. 5 yıl boyunca bu çalışmaları aksatmadan yürüteceğiz. Ekibimiz bu ruhla çalışmalarını sürdürüyor. Devamında ise yatırımlar var. Önümüzdeki süreçte de bu yatırımları açıklamaya devam edeceğiz. Gerek  inşaat ve diğer sektörlerde, gerekse de toplumun temel ihtiyacı olan gıda ve giyim gibi alanlarda hizmet sunan tüm işadamlarımıza, esnaflarımıza teşekkür ediyorum, bol kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu.

SORUNSUZAltınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyen ORİŞAD Başkanı Bekir Erbaş, “Ordumuz için isabetli kararlar alınmıştır, hayırlı uğurlu olsun” dedi. Dernek Başkanı Erbaş şöyle konuştu;

“Bir seçim döneminin sonunda başarı ile ipi göğüslediniz, bundan dolayı sizi tebrik ederiz. Derneğimiz olarak hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Allah hayırlı çalışmalarınızı Ordumuza nasip etsin. İnanıyoruz ki bu konuda başarılı olacaksınız. Çünkü yıllardır siyasetin içerisindesiniz ve büyük tecrübelere sahipsiniz. İlk aday adayı olduğunuzda da isabetli bir karar olduğunu söylemiştim. İnşaallah Ordu için hayırlı uğurlu olur, Ordu İşadamları Derneği adına başarılar diliyoruz” dedi.

SORUNSUZ5ORİŞAD Başkanı Bekir Erbaş ve Yönetim Kurulu, ardından Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz ve Fatih Evli’yi makamlarında ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.