“HEMŞEHRİLERİMİZ İLE GÖNÜL BİRLİĞİMİZ DAHA DA KUVVETLENECEK”

İstanbul Maltepe’de düzenlenecek olan Ordu tanıtım günlerinde Altınordu Belediyesi de yer alacak.

Altınordu Belediyesi 3-4-5-6 Kasım tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan Ordu tanıtım günleri için hazırlıklarını  tamamladı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “Hemşehrilerimiz ile gönül bağlarımızı daha da kuvvetlendirmek için bu tür etkinliklerin önemli olduğunu” söyledi

Başkan Engin Tekintaş, yaptığı açıklamada şunları ifade etti. “ Ordu Büyükşehir Belediyemiz ve diğer ilçe belediyelerimizin katılımları ile 3-4-5-6 Kasım tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan Ordu tanıtım günleri için hazırlıklarımız tamamlandı.  Maltepe’de yapılacak olan Ordu Tanıtım günlerine bütün  Ordulu hemşehrilerimizi davet ediyorum. Amaç burada sadece ilimizi ve ilçelerimizi tanıtmak değil, gurbette olan Ordulu hemşehrilerimiz ile gönül birliğimizi daha da güçlendirmek olacaktır” şeklinde konuştu.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>