“Herkesin ve Her Kesimin Rahat Edebileceği Alanlar Oluşturacağız”

baskan1Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Düz Mahalle’de yaşanan trafik sorununu katlı otopark sistemi ile aşacaklarını söyledi. Sırrıpaşa ve Süleyman Felek Caddesi üzerinde ticaret yapan esnafların sorunlarını dinleyen Başkan Engin Tekintaş,  hedeflerinin,  herkesin ve her kesimin rahat edebileceği alanlar oluşturmak olduğunu açıkladı. Başkan Tekintaş şunları söyledi;

düz“Düz  Mahallede yıllardır ticaret yapan Fidangör esnaflarımızla bir araya geldik. Onların sorunlarını dinledik. Belediye binamız da Düz Mahalle sınırları içerisinde bulunuyor. Tabi burada en önemli sorun Sırrıpaşa Caddesi üzerindeki düzenlemeler  ve biz de bunun daha önce  istişaresini yapmıştık.  Özellikle paralı otoparklarla ilgili düşüncelerimizi ve yeni düzenlemesi ile ilgili bilgileri arkadaşlarımızla paylaştık. Bilindiği üzere buradaki hedefimiz; ”Herkesin rahat edebileceği alanlar oluşturmak”. Yolları araca, kaldırımları yayalara teslim edeceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte otopark alanlarının kapasitelerini katlı sistemlerle arttırmayı hedefliyoruz. Yol kenarlarındaki otopark işleten arkadaşlarımızın sözleşmeleri yılsonu itibari ile sona eriyor. Biz de o süre içerisinde yeni alanlar hazırlayıp yeni bir dönemi başlatmış olacağız” şeklinde konuştu.