"İlk Nikahını Kıydı, 3 Çocuk Göndermesi Yaptı"

55

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ‘Belediye Başkanı’ sıfatıyla ilk nikâhını kıydı.

Güzelordu Düğün Salonu’nda Burcu Dündar ile Eren Somun çiftinin nikâh törenine katılan Başkan Tekintaş, ilk kez cübbe giyerek nikâh kıydı. Yeni kurulan Altınordu ilçesinin ilk Belediye Başkanı seçilen Engin Tekintaş, “Nikah kıyma hükümlülüğünü bize vererek bu mutluluğu yaşatan halkımıza ve salonu doldurarak çiftleri yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ediyorum” dedi. Burcu ve Eren çiftinin sorulara verdiği “Evet” cevabının ardından gençlere ömür boyu mutluluklar dileyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, gençlere yaşayabilecekleri sıkıntılar karşısında sabırlı olmaları tavsiyesinde bulundu.

boz copy copy“EN AZ 3 ÇOCUK”

Genç çiftlere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın En az üç çocuk’ isteğini hatırlatan Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Gelin Burcu Dündar’dan tamam sözünü almadan nikah cüzdanını vermeyeceği esprisi salonda gülümsemelere sahne oldu. Bir ülkenin geleceğinin iyi yetiştirilen evlatlar sayesinde daim olacağına dikkat çeken Başkan Tekintaş, çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek, Belediye Başkanı ünvanı ile nikah defterine ilk imzasını atmış oldu.