İMAR VE KADASTRO YOLLARI AÇILIYOR

Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler dış mahallelerde yeni kadastro ve imar yolu açma ve genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Altınordu ilçemizde imar ve kadastro planında bulunan yolları açmaya devam ediyoruz, diyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “ Milletimizin ayaklarını çamura dokundurtmayacağız. Daha önce İmar ve kadastro  planlarında gözüken ancak, açılmayan yolları vatandaşımızın hizmetine sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsam da ekiplerimiz hem ilçe merkezinde hem de dış mahallelerde çalışmalara aralıksız devam ediyorlar. Milletimize söz verdiğimiz çalışmaları hem Büyükşehir Belediyesimiz ile aralıksız devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>