KAYMAKAM AHMET ARIK, BAŞKAN ENGİN TEKİNTAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Altınordu Kaymakamlığı görevine vekaleten atanan Perşembe Kaymakamı Ahmet Arık, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti.

Kısa süre önce Ankara Yeni Mahalle kaymakamlığına atanan Altınordu Kaymakamı Şenol Esmer’in yerine vekaleten atanan Perşembe Kaymakamı Ahmet Arık ,Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a ve ekibine çalışmalarında başarılar, diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Engin Tekintaş “ Her gün yenilenen ve gelişen Altınordu’muzu bundan sonra da yapacağımız çalışmalar ile daha da ileriye götüreceklerini ifade ederek, Kaymakam Ahmet Arık’a ziyareti için teşekkür ederek, görevinde başarılar “diledi.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>