MİLLETİMİZİ TOZDAN, ÇAMURDAN KURTARMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Altınordu Belediyesi tarafından ilçe merkezinde başlatılan 30 km’lik sıcak asfalt çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

2016 yılında ilçe merkezinde sıcak asfalt çalışmasına ağırlık veren Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri  alt yapı çalışmalarının tamamlanan mahalle ve sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Şirinevler Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Altınordu  Belediye Başkanı Engin Tekintaş, çalışmalar ile ilgili olarak fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgi aldı.

Milletimizi tozdan, çamurdan kurtarmak için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş “Hedefimiz Altınordu ilçemizde 2016 yılında 30 km sıcak asfalt çalışması yapmak” dedi.

Başkan Tekintaş, sözlerine şöyle devam etti “ Altınordu Belediyesi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha önce dış mahallelerimizde 85 km’lik beton yol çalışması projemizi hayata geçirdik. Şimdi ki hedefimiz ise 2016 yılı içerisinde 30 km’lik sıcak asfalt çalışmasını ilçe merkezinde hayata geçirmek. Bu kapsam da ekiplerimiz çalışıyorlar. Bucak, Subaşı, Cumhuriyet, Bahçelievler, Şirinevler, Akyazı, Karşıyaka ve diğer mahallelerimizde sıcak asfalt çalışması yapıyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi olarak milletimize en iyi hizmeti sunmak için çaba gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan sıcak asfalt çalışmasının yürütüldüğü Şirinevler Mahallesinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>