Milletvekili ÜNAL, Başkan TEKİNTAŞ’ı Ziyaret Etti

millet vAK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti.

Milletvekili Fatih Han Ünal’ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Tekintaş, yaptığı konuşmada, “Öncelikle Sayın milletvekilimize belediyemize hoş geldiniz diyorum. Altınordu Belediyemiz bundan sonraki süreçte verdiğimiz sözler ile yaptığımız çalışmalar ile gelecek planlamamızda halkımızın bizden beklediği hizmeti ve AK Parti belediyelerinin duruşunu en iyi şekilde algılayacak, onlara bu hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarda Sayın Başbakanımız,  Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve başta hükümetimiz olmak üzere her kademede destek ile birlikte gelecek planlamasını sürdürmeye devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte verecekleri gayretli destek için şimdiden teşekkür ederim. İlimizin beklediği çalışmalar için yola çıktık. Devam ediyoruz. Millet bize güvendi. Durmak yok yola devam” diye konuştu

millet v2MİLLETVEKİLİ ÜNAL: “BELEDİYELERİMİZ EMİN ELLERDE”

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın ardından yaptığı konuşmada, “Bugün belediyelerimiz emin ellerdedir. Bu güzel çalışmalarla da vatandaşlarımız Altınordu’lu kardeşlerimiz Altınordu Belediyesi’nden alabileceği en güzel hizmetleri alacaktır” dedi.

Milletvekili Ünal, konuşmasında şu sözlere yer verdi: “İktidarla, yerel iktidarı hükümet ile birleştiren bir döneme girdik. Bu dönemin meyvelerini vatandaşlarımız memnuniyet ile alacaklar Ondan tereddütleri olmayacak. Biz inanıyoruz ki arkadaşlarımız da bu ilk dönemin kalıcı hale gelmesi için her türlü gayreti, her türlü seferberliği yapacaklar. Gördüğüm o ki, 7 gün 24 saat esasıyla çalışmalar başlamış. Ben bu ziyaretten duyduğum memnuniyeti bir kez daha paylaşmak istiyorum. Bugün belediyelerimiz emin ellerdedir. Bu güzel çalışmalarla da vatandaşlarımız Altınordu’lu kardeşlerimiz Altınordu Belediyesi’nden alabileceği en güzel hizmetleri alacaktır. Bundan bir tereddüt yoktur. Bizde kendilerine başarılar diliyoruz. Ekip halinde bu çalışmaları hep beraber yürüteceğiz”