NEŞE-İ MUHABBET KADINLAR KOROSU BÜYÜK BEĞENİ KAZANDI

3P6A1334 3P6A1415 3P6A1432Altınordu Neşe-i Muhabbet Kadınlar Korosu, Altınordu Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser ile sanatseverlerle buluşturuldu.

Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şef Lalenur Hüsem yönetiminde muhteşem bir müzik ziyafetiyle Ordulularla buluşan Neşe-i Muhabbet Kadınlar Korosu büyük alkış aldı.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, konser sonrasında  yaptığı konuşmada, ” Öncelikle müziğe gönül vermiş, bizlere bu akşam burada güzel müzik ziyafeti veren Neşe-i Muhabbet Kadınlar Korosu’na teşekkür ediyorum. Altınordu Belediyesi olarak kültürel çalışmalara önem veriyoruz. Sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Başta koro şefi Lalenur Hüsem olmak üzere tüm ekibi canı gönülden tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan gerçekleştirilen konserde misafir Sanatçı olarak Şener Gök, Tunca Gönül ve Emine Eyigün sahne aldı.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>