ORDU BİRLİK HABER-SEN’DEN BAŞKAN TEKİNTAŞ’A ZİYARET…

10499691_10152533680334728_1231936589_oOrdu Birlik Haber-Sen İl Başkanı Ali Türkmen, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı ziyaret etti. Ali Türkmen’e ziyaretinde Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Demetgül, Ömer Gündoğdu, Zeki Akdeniz ve Sezzi Ateş eşlik etti. Memur-Sen’e bağlı Birlik-Haber-Sen İl Başkanı Ali Türkmen, iş kolunda yetkili sendika olmaları nedeniyle yürütülen çalışmalar hakkında Başkan Engin Tekintaş’a bilgiler verdi. Başkan Ali Türkmen, ziyarette yaptığı konuşmada, “ Ordu’da yetili sendika olarak kendi iş kolumuzda çalışmalarımızı başarılı bir şekilde yürütmektedir. Amacımız, ilimizde daha etkin daha yetkili hale gelmektir. Biz sendika yönetim kurulu ve üyeleri olarak Altınordu ilçemizde yapılacak olan tüm çalışmalarda siz ekibinize başarılar dileriz” dedi. Başkan Tekintaş, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, Tüm sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yürüteceklerini belirtti. Başkan Ali Türkmen ziyaretin ardından Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a Altınordu Belediyesi kurucu başkanı olması nedeniyle plaket verdi. Öte yandan Ordu Birlik Haber-Sen Başkanı ve Üyeleri Altınordu Belediye Başkanının ardından Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünü ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.