SARAYCIK MAHALLESİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli, Saraycık Mahallesinde yol asfaltlama ekibi tarafından sıcak asfalt dökülen alanda incelemeler yaptı.

Saraycık Mahallesinin Ordu’nun Büyükşehir olması ile kapanan Beldelerden biri olduğunun söyleyen Başkan Tekintaş, Altınordu Belediyesi olarak Saraycık Mahallemize 5 kilometre Beton yol ile 5,5 kilometre sıcak asfalt çalışması yaparak şimdiye kadar bu alanda aldığı en büyük yatırımı yapmaya başladıklarını söyledi.

2015 yılı itibari ile yol çalışmaları başta olmak üzere bir çok projeyi hayata geçireceklerinin altını çizen Altınordu  Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ”Bütün birimlerimizin amacı yıl içinde koyduğumuz hedefleri yıl sonuna kadar en kaliteli bir şekilde bitirmektir” dedi.
Açıklamasında yapılan çalışmaların halk için yapıldığının altını çizen Belediye Başkanı Engin Tekintaş, hemşehrilerimiz için yapılan bu çalışmaları yine onlar tarafından korunması gerektiğini ifade etti.
Başkan Tekintaş sözlerine şöyle devam etti: “Altınordu Belediyesi olarak iyileştirme çalışmalarından daha çok standartları yüksek yol yapım çalışmalarına ağırlık verdik. Fen İşleri Müdürlüğümüz’e bağlı ekiplerimiz, bugün burada bu çalışmalardan bir tanesini icra ediyor. Altınordu Belediyesi olarak amacımız standartları yüksek asfaltlama çalışmaları yapmaktır. Şuanda ekiplerimiz Saraycık Mahallemizin farklı noktalarında 3 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yaptılar. Ancak bizim hedefimiz diğer 92 mahallemizde yolların sorun olmaktan çıkartmaktır. Bunun için Beton yol ile çözülebilecek alanlara beton yol, asfalt ile çözülecek alanlara ise sıcak asfalt ile müdahale edip, önümüzdeki 5-10 yıl o mahallemizde yol sorunu ile uğraşmamak ve diğer hizmetlerimize kendimizi yoğunlaştırmak olacaktır.

SARAYCIK MAHALLEMİZ BİZİM ÖNEMLİ MAHALLELERİMİZDEN

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Saraycık Mahallesinin kendileri için önemli mahallelerden biri olduğunun altını çizerek, şunları söyledi. ” 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Belediyenin kapatılması bazı kesimler tarafından bu bölgenin daha hizmet alamayacağı dedikodusu yükselti. Ancak bunun böyle olmadığını bugün rahatlıkla görebiliyoruz. Saraycık Mahallemizin şuana kadar aldığı hizmeti biz 9 aylık kısa bir zaman için aldı ve almaya da devam edecek. Biz buradaki hemşehrilerimize ne dediysek, ne söz verdiysek onu yerine getirmeye devam ediyoruz. Saraycık Mahallemiz bizim için önemli mahallelerimizden birisidir.

“ALT YAPI BİTMEDEN YOL ASFALTLANMAYACAK”
Alt yapı çalışmalarının bitmesinin işleri daha da hızlandırdığını ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş, asfaltlama yapılacak olan güzergahlarda mutlaka alt yapının bitmiş olması gerektiğini sözlerine ekledi.
Belediye Başkanı Engin Tekintaş sözlerini şöyle tamamladı: “Bizim asfalt yapacağımız yerden doğal gaz, elektrik, iletişim hattı, alt yapı, su kanalizasyon ve benzeri ne varsa hepsinin geçmiş olması gerekiyor. Bu saydığımız objeler den biri dahi geçmemesi bizlere sorun oluşturuyor. Ancak biz bu standartları yakaladığımız zaman hemen onun üzerinde asfalt yapılmasına başlıyoruz. Belediye olarak biz bu işin ekonomik tarafında da bakmayacağız. Çünkü insan hayatında en önemli şey standartları yüksek bir hayat oluşturabilmektir. Bizlerde bunun için uğraşıyoruz.” dedi.