TEKİNTAŞ; “Başarmak İçin Yola Çıktık”

gencİstanbul’da faaliyet gösteren Ordu Genç İş Adamları ve Sanayiciler Derneği Başkanı Mehmet Avcı ve beraberindeki heyet Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Mehmet Avcı, “Yerel yönetimler seçiminde Altınordu Belediye Başkanlığını kazanan Engin Tekintaş’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulunmak üzere geldik. İş adamlarımız olarak biz İstanbul’da faaliyet gösteriyoruz iş adamlarımız olarak Ordu’da nasıl bir katkıda bulunabiliriz çünkü Büyükşehir olduktan sonra Ordu’nun göç vermeyeceğini ve göç alacağını düşündüğümüz için bizde Ordu’ya yapabileceğimizi bir yatırım var mıdır?  bir yatırım yapabilir miyiz? düşüncesiyle geldik  Sayın başkana kurucu başkan olmasından dolayı ‘hayırlı uğurlu olsun’ diyoruz.  Meşakkatli bir yolda yürüyor. İnşallah Allah muvaffak eder” dedi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yaptığı konuşmada, sanayi sektöründe bir çok eksiğin olduğunu belirtti.

TEKİNTAŞ: “ARKADAŞLARIMIZI TEŞVİK ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Tekintaş,  5 yıl sonra Altınordu’yu örnek alınan bir ilçe haline getireceklerini ifade ederken, şöyle konuştu: “Ordu Genç İş Adamları ve Sanayiciler Derneği’ni olarak İstanbul’da bu hizmeti sürdüren ve bir sivil toplum kuruluşu oluşturan bu güzel çalışmalarımızı yaptığımız  yeni hazırladığımız dönemi görmek üzere ziyarette bulunan sayın Başkan Mehmet Avcı ve ekibine hoş geldiniz diyorum. Bu memleket hepimizin, özellikle bu kardeşlerimiz de bizim bir parçamızdır. Sanayi sektörü olarak bir çok eksiğimizin olduğunu başta söylemek istiyoruz. Bizler gerek seçim öncesi yapmış olduğumuz tüm proje değerlendirme ve hazırlıklarımız da gerekse bu süreçten sonra yapacağımız bu iş birliği hazırlıklarında dışarıda bulunan sermaye sahibi yatırımcı olabilecek tüm kardeşlerimizi inşallah Ordu’da yatırıma davet etmeye devam edeceğiz. Çok alan açma imkanımız olduğunu biliyoruz.  Gerek organize sanayi bölgemizde gerekse sanayi siteleri ve özel yatırım bölgeleri olarak hizmet sektöründe yapmamız gereken çalışmalar var. Arkadaşlarımızı teşvik etmeye devam edeceğiz”

“BÜYÜKŞEHİR MANTALİTE’Yİ DEĞİŞTİRDİ”

“Ordu Büyükşehir. Dolayısıyla büyükşehir olması mantaliteyi değiştirdi” diyen Başkan Tekintaş, “Artık bu şehirde nüfus içeriye doğru tersine akış sağlamak durumunda  Biz de bunun için imar, alt yapı ve üst yapı sosyal donatılar olmak üzere tüm hazırlıkları bu şekilde faaliyete geçirip ilimizde özlemini duydukları memleket hasretini giderecek olan kardeşlerimizi burada yatırıma davet etmeye devam edeceğiz. Yurdun her tarafı bizim ama önceliğimiz Ordu’dur. Altınordu, Ordu Büyükşehir’in mekezi dolayısıyla çok özel bir ilçe, bu ilçeyi önümüzdeki 5 yıl içerisinde herkesin örnek gösterdiği, örnek alınan bir ilçeye dönüştüreceğiz.  Bu iddiamızı, bu hedefimizi bu proje çalışmamızı zaten seçim öncesinde aktarmıştık. Şimdi bunun  detayla zaman zaman davet ettiğimiz, bizim de İstanbul’da arkadaşlarımız ile bir araya geldiğimiz çalışmaları hem sürdürmeye taleplerimizi  iletmeye devam edeceğiz. Önemli olan iş birliği ve el birliğidir. İnşallah bunu başaracağız. Başarmak için yoldayız” şeklinde konuştu