VALİ BALKANLIOĞLU’NDAN ALTINORDU BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu Belediyesi’ni yeni hizmet binasında ziyaret etti.

Vali Balkanlıoğlu’nu ziyaretinde Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz, Fatih Evli ve birim müdürleri karşıladı.

Ziyarette konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu,  “Altınordu Belediye Başkanımız Engin Tekintaş, her ne kadar kendisi bir siyasi partiden seçilmiş olsa da çalışmalarını tarafsız ve adaletli bir şekilde yürütüyor” dedi.

Vali Balkanlıoğlu, yaptığı konuşmada, “Altınordu Belediyesi malum genç bir belediye her ne kadar ekiplerinde tecrübeli arkadaşlar varsa da bir çoğu ilk defa belediyecilik yapıyor. Sayın Başkanımızla İl Genel Meclisi Başkanlığı yapmış. Yabancısı olduğu konular değil. Bu yeni hizmet binası yeni hizmetlere de vesile olur inşallah.  Ecdadımız ‘Şerefü’l Mekân Bi’l Mekîn‘ diye buyurmuş. Bulunduğu yere makama şeref veren oraya güç veren insan makbuldür anlamına geliyor. Oraya es kaza seçilipte oradan kendisine güç alan ama kendisi bir şey katmayan insanlar için yadırgayıcı bir cümle gelebilir. Başkanımla tanıştıktan sonra kendisini kalpten çok seven bir arkadaş olarak, dost olarak görüyorum. Her ne kadar kendisi bir siyasi partiden seçilmiş olsa da çalışmalarını tarafsız ve adaletli bir şekilde yürütüyor. Bu güzel mekanda personelleri ile birlikte hayırlı ve güzel hizmetlere imza atacağını inanıyorum.Kendisine teşekkür ediyor, hayırlı ve faydalı hizmetlerin devamını diliyorum” diye konuştu.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “GÜZEL BİR ÇALIŞMA ORTAMINI BİRLİKTE YÜRÜTÜYORUZ”

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yaptığı konuşmasında; ” Öncelikle sayın valimize Ordu’ya verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum . Elbette birlikte yaptığımız çalışmalar Ordu ve Altınordu’nun geleceğini inşa etmek üzere yürüttüğümüz çalışmalar bugünde yeni hizmet binamızda sayın valimizi ağırlıyoruz . Ben öncelikle hoş geldiniz diyorum . Gerçekten güzel bir çalışma ortamını birlikte yürütüyoruz . Bunun mutluluğuyla bugün burada Sayın Valimizi ağırlamak bizim için büyük bir onur . Yeni hizmet binamızda ve özelliklede milletimize sunacağımız kaliteli hizmetin hangi şekilde yürütüldüğünü görmek üzere Sayın valimiz bizi ziyaret ettiler . Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada inşallah birlikte bu güzel hizmetleri sürdürmeye devam edeceğiz.  Başkan yardımcılarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bizlerden fazla emek verdiler. Tekrar ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından Vali Balkanlıoğlu Altınordu Belediyesi’nin yeni hizmet binasını gezerken, Başkan Tekintaş’tan bina hakkında bilgiler aldı

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*