YENİ HİZMET BİNASINDA ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yapımı devam eden yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Altınordu Belediyesi tarafından, Yeni Mahallede inşa edilen yeni hizmet binasında Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz ve Fatih Evli ile incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Engin Tekintaş, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ve en kısa zamanda inşaatı bitirmeyi planladıklarını belirtti.

Altınordu’ya yakışır bina inşa ettiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Toplam 17 bin metrekare kapalı alan üzerine inşa ettikleri yeni hizmet binasının en kısa sürede bitirilerek teslim alacaklarını söyledi. Başkan Tekintaş, sözlerine şöyle devam etti “ Altınordu ilçemize yakışır bir bina inşa ediyoruz. Ekipler gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Biz de bugün Başkan Yardımcılarımız ile birlikte incelemelerde bulunduk.Ben şimdiden Altınordu ilçemize kazandıracağımız yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diliyorum“ diye konuştu.