Yukarı Tepe Mahalle Sakinlerin Acılarına Ortak Oldu…

IMG_Altınordu ilçesine bağlı Yukarı Tepe Mahallesinde 1969 yılında bir kamyonun devrilmesi sonucu aynı köyden 17 kişinin hayatını kaybetmesi sonucu geleneksel hale getirilen Mevlit okuma programına  Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş  ve Başkan Yardımcıları Aydın Şamaz ile Fatih Evli’de katıldı.45 yıldan beri bu feci kazada hayatlarını kaybedenleri anmak ve ruhlarına Kuran okumak için düzenlenen Mevlit programına çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlit Programında bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 1969 yılında feci bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Mahalle sakinleri tarafından 45 yıldır geleneksel hale getirilen ve kazada hayatlarını kaybedenler başta olmak üzere bütün vefat edenlerin ruhları için düzenlenen mevlit programını devam ettiren Yukarı tepe  Mahallemiz’e bu örnek davranışlarından dolayı kutluyorum, dedi.

IMG_1586 IMG_1567 IMG_1556