15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

15.07.2019

ALTINORDU BELEDİYESİ TARAFINDAN VATANDAŞLARA İKRAM YAPILDI

Altınordu Belediyesi tarafından, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen Mevlid-i Şerif etkinliğinin ardından vatandaşlara ikramda bulunuldu.

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde düzenlenen etkinliklerle şehitler anılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Ordu İl Müftülüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Altınordu Orta Cami’de Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Mevlid-i Şerif okunmasının ardından Orta Cami avlusunda kurulan stantlarda Altınordu Belediyesi’nce vatandaşlara ikram yapıldı.

Düzenlenen etkinliği katılan Altınordu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Akyurt, İsa Hitaloğlu ve Cihat Demiralp’in yanı sıra ALBEL A.Ş Genel Müdürü Serkan Danış tarafından vatandaşlara Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan ikramlıklar dağıtıldı.

HABER15 HABER17 HABER16 HABER14 HABER13 HABER12 HABER (11) HABER (10) HABER (2) HABER (3) HABER (4) HABER (5) HABER (6) HABER (7) HABER (8) HABER (9) HABER (1)