Daily Archives: 5 Temmuz 2019

YAZ SEZONU ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

860 2

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ulaşım alanındaki çalışmalar aralıksız devam ediyor. Ekiplerimiz tarafından yaz mevsimi çalışmaları kapsamında Akyazı Mahallesinde asfalt yol üzerinde oluşan yıpranmaların giderilmesi amacıyla yama çalışması gerçekleştirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Detaylar için tıklayınız »

BAŞKAN TÖREN’DEN, TRİZOMİ 13 EPİLEPSİ HASTASI SUDENUR’A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

haber (1)

05.07.2019 Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ailesi ile birlikte kendisini ziyarete gelen Trizomi 13 epilepsi hastası Sudenur Tonka’ya sürpriz doğum günü yaparak yeni yaşını kutladı. Altınordu’ya bağlı Işıklı Mahallesi’nde yaşayan Trizomi 13 epilepsi hastası Sudenur Tonka ailesiyle birlikte Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretine gelen Sudenur Tonka’nın doğum günü olduğunu öğrenen Başkan Tören, Tonka için sürpriz doğum günü ...