ALTINORDU BELEDİYESİ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Altınordu Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Tarım Hizmetleri Müdürlüğü ve Dış İlişkiler Müdürlüğü olmak üzere üç yeni müdürlük kuruldu.

Altınordu Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapıldı. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in izinli olması dolayısıyla Başkan Yardımcısı Ahmet Akyurt Başkanlığı’nda gerçekleştirilen Altınordu Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Altınordu Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akyurt’un açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akyurt, konuşmasının ardından gündem maddelerine geçti. 2 maddeden oluşan Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı ilk maddesi olan İmar Komisyonu raporu oy birliği ile kabul edildi.

YENİ MÜDÜRLÜKLER KURULDU

Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın bir diğer gündem maddesini ise yeni birim müdürlüklerinin kurulmasına ilişkin madde oluşturdu. Maddenin görüşülmesinin ardından Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Tarım Hizmetleri Müdürlüğü ve Dış İlişkiler Müdürlüğü olmak üzere üç yeni müdürlüğün kurulmasına ilişkin gündem maddesi yapılan oylama sonucu oy çokluğu ile kabul edildi.

Altınordu Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapılan oylamaların ardından sona ererken Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ise 3 Temmuz Çarşamba günü yapılması kararlaştırıldı.