Altınordulular Türk Sanat Müziğine Doydu

06.03.2019

Altınordu Belediyesi ve Altınordu Musiki Derneği tarafından ortaklaşa organize edilen “Türk Sanat Müziği Konseri” Altınordululara unutulmaz bir akşam yaşattı.

IMG_4969

Altınordu Belediyesi ilçe genelinde belediyecilik alanında birçok çalışmaya imza atarken düzenlediği kültür sanat etkinlikleriyle de Ordulu sanatseverlerin beğenisini topluyor. Altınordu Belediyesi bu kapsamda Altınordu Musiki Derneği ile birlikte “Türk Sanat Müziği Konseri” gerçekleştirdi. Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen konsere Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, Altınordu Musiki Derneği Başkanı Necmi Oğuz, birim müdürleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Sahneyi Dolduran Sanatseverler Seslendirilen Eserlere Eşlik Etti

Koro şefliğini Hüsnü Yakın’ın yaptığı “Türk Sanat Müziği Konseri” Altınordu Musiki Derneği koro ve solistlerinin performansları ile Ordu Kültür Sanat Merkezini dolduran Türk Halk Müziği severlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Koro tarafından seslendirilen eserlere vatandaşlarda eşlik etti.

Gerçekleştirilen “Türk Sanat Müziği Konseri” Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın konserin koro şefliğini yapan Hüsnü Yakın’a çiçek taktim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

IMG_5013 IMG_5039 IMG_5010 IMG_4969 IMG_4988 IMG_5008 IMG_4978 IMG_5003