Kadın ve Aile İşleri Müdürlüğü

Ümmihan TÜRKYILMAZ
Kadın ve Aile İşleri Müdürü

Özgeçmiş

Ordu merkezde doğdu. İlkokul, ortaokul, lise eğitimini Ordu’da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünden mezun oldu.

Ordu Belediyesinde memur olarak göreve başladı. Zabıta Müdürlüğü, İktisat İşleri Müdürlüğü, İdari İşler Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğünde memur olarak görev yaptı.

Ordu Belediyesi İdari İşler Müdürü, Özel Kalem Müdürü, Teftiş Kurulu Müdürü, Ordu Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Derneği Müdürü, Alzheimer Gündüzlü Bakım Merkezi Müdürü olarak görev yaptı.

2014-2019 yılları arasında Ordu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Ahmet Cemal Maden Huzurevinde araştırmacı olarak görev yaptı.

25.03.2019 tarihinden itibaren Altınordu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü olarak görev yapmaya devam etmektedir.