KAMUOYUNA DUYURU..

30.05.2019

‘Altınordu Ramazanda Eğlence Dolu’ sloganıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Altınordu Belediyemiz işbirliğinde hazırlanan proje kapsamında “Geleneksel Ramazan Eğlenceleri” etkinliği düzenlenecek.

31 Mayıs, 1-2 Haziran (Cuma, Cumartesi ve Pazar) günlerinde Sırrı Paşa Caddesi Tahıl Pazarında saat 21.00’da başlayacak olan etkinlikte “Hacivat ile Karagöz, kukla gösterileri, meddah ve orta oyunu” gibi geleneksel oyunlar sergilenecek. Gerçekleştirilecek olan etkinliklerde 7’den 70’e tüm Altınordulular 3 gün boyunca unutulmaz anlar yaşayacak.

Ayrıca Belediyemiz tarafından Cumartesi ve Pazar günleri Köprübaşı Meydanında düzenlenen ‘Hacivat ile Karagöz, Meddah ile İbiş’ gösterileri de 15.00-17.00 saatleri arasında vatandaşlarla buluşacak.

Tüm halkımız davetlidir.