KARŞIYAKA MAHALLESİ VE CUMHURİYET MAHALLESİ TAŞINMAZ SATIŞ İHALESİ

İlimiz Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi eski 314 parsel, Yeni Ada No: 1777 Parsel No:16'da kayıtlı   18.180,47m² yüzölçümlü  tapuda  "Fındık bahçesi" vasıflı Mülkiyeti Altınordu Belediyesine ait taşınmaz imar planında Konut Alanı, yeşil alan, imar yolu ve okul alanı olarak ayrılmıştır.

Konut Alanı Emsal:1.50, Yençok 30.50 m yapılaşma koşullarına sahip taşınmaz, İlimiz Altınordu İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Ada No: 1022 Parsel No:24'de kayıtlı 1048,81m² yüzölçümlü tapuda Arsa vasıflı Mülkiyeti Altınordu Belediyesine ait, imar planında Emsal:1.30, Yençok 12.50m. yapılaşma koşullarına sahip konut+ticaret alanı olarak ayrılmış taşınmaz 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince kapalı teklif usulü (artırma)  ile satışı yapılmak üzere ihaleye çıkartılmıştır.

ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANLIGINDAN İHALE İLAN METNİ