MAHALLELERE GİRİŞ VE ÇIKIŞ YASAK AMA GÖNÜLLERE SERBEST

14.08.2020 17:57

BAŞKANIMIZ AŞKIN TÖREN’DEN TAZİYE MESAJI

14.08.2020 16:30

BAŞKANIMIZ AŞKIN TÖREN: “BU ŞEHRİN İNSANI HER ZAMAN YANINDA ALTINORDU BELEDİYESİNİ HİSSEDECEK”

Altınordu Belediyemiz fındık hasat sezonunun gelmesi ve kırsal mahallelerin nüfusunun artması nedeniyle bu mahallelerde dezenfekte seferberliği başlattı. Mahallelerin nüfus yoğunluğu dikkate alınarak bakkallar, kahvehaneler, ibadethaneler başta olmak üzere ortak kullanım alanları dezenfekte edilip steril hale getiriliyor. Ürünlerini toplayan üreticilerin ortak kullanım noktalarından virüsü kapma ihtimallerinin önüne geçiliyor.

13.08.2020 18:37

ŞEHİT YAKINI, GAZİ VE ENGELLİLER İÇİN BETON YOL SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

13.08.2020 11:33

FINDIK BAHÇESİNDE COVİD-19 DENETİMİ

ALTINORDU BELEDİYEMİZ HASAT SEZONU DOLAYISIYLA DENETİMLERİNİ FINDIK BAHÇELERİNE TAŞIDI

11.08.2020 16:37

ŞEHİR İÇİ DOLMUŞLARI ALTINORDU BELEDİYEMİZCE DEZENFEKTE EDİLDİ

10.08.2020 16:55

MAHALLELERİMİZDE SU SIKINTISI YAŞANMAMASI İÇİN GECE-GÜNDÜZ GÖREV BAŞINDAYIZ

Altınordu Belediyemiz, fındık hasat sezonu nedeniyle artan nüfus dolayısıyla içme suyu ihtiyacı duyulan tüm mahalleleremize gece-gündüz demeden tankerlerle içme suyu takviyesi yapıyor.

09.08.2020 10:29

ALTINORDU BELEDİYEMİZ “BÜTÜN ŞEHİR EŞİT HİZMET” ANLAYIŞIYLA 92 MAHALLEMİZE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediyemizce şehrimiz genelinde yaz dönemi çalışma programı doğrultusunda talepleri karşılamak, günün şartları geregi ortaya çıkan yeni ihtiyaçlara cevap vermek, mevcut ulaşım ağında standardı ve konforu yükseltmek amacıyla özverili bir çalışma yürütülüyor.

07.08.2020 19:42

TAHIL PAZARI’NA MODERN DOKUNUŞ

Altınordu’muzun önemli bir çekim merkezi ve şehrin en hareketli alanlarından biri olan Tahıl Pazarı, geçmişin izlerini bugüne taşıyacak modern projeyle yeni bir kimliğe kavuşacak.
Altınordu Belediyemiz ve Ordu Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile yapılan çalışma sonunda halen var olan Tahıl Pazarı ve çevresinde düzenlemeler yapılarak bölgeye yeni bir kimlik kazandıracak, modern yapıda bir proje tasarlandı.

07.08.2020 19:26

BAŞKANIMIZ AŞKIN TÖREN: “ŞEHİT YAKINI, GAZİ VE ENGELLİ BİREYLERİMİZE KARŞI HASSASİYETİMİZİ HER ZAMAN DİRİ TUTUYORUZ”

ALTINORDU BELEDİYEMİZ ŞEHİT YAKINI, GAZİ VE ENGELLİ YOLLARINI KONFORA KAVUŞTURUYOR

Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın TÖREN, toplumun dezavantajlı gruplarına karşı hassasiyet gösterdiklerini belirterek, “Şehit yakınları, gazilerimiz ve engelli vatandaşlarımızın konforu için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

07.08.2020 19:21

ALTINORDU’DA COVİD-19 DENETİMLERİ SÜRÜYOR

Altınordu’da "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla COVID-19 tedbirlerine yönelik denetimler gerçekleştirildi.

06.08.2020 15:08

BELEDİYE BAŞKANIMIZ AŞKIN TÖREN: “BİZ GÜNÜ KURTARMIYORUZ, GÜÇLÜ BİR ALTINORDU İÇİN GELECEĞE KALICI ESERLER BIRAKMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

ALTINORDU BELEDİYE MECLİSİ AĞUSTOS AYI TOPLANTISI YAPILDI

Altınordu Belediye Meclisi, Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısını gerçekleştirdi.

05.08.2020 17:52

DGS ÖNCESİ OKULLARI DEZENFEKTE EDİYORUZ

Altınordu Belediyemiz ekipleri 9 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek olan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) öncesi sınavın yapılacağı okullar da başlattığı dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

05.08.2020 16:24

ALTINORDU BELEDİYEMİZ EKİPLERİNİN BAYRAM ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR