ALTINORDU BELEDİYESİ BAYRAM SEVİNCİNİ EVLERE TAŞIDI

Altınordu Belediyesi sokağa çıkma kısıtlaması olan bu günlerde evlerimiz bayram yeri olsun sloganıyla bayram sevincini evlere taşıdı. Düzenlenen etkinlikle vatandaşlara çiçek ve çikolata dağıtılarak Ramazan Bayramları kutlandı.

24.05.2020 17:41

BAŞKAN TÖREN, PERSONELİ UNUTMADI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, personele çiçek sürprizi yaparak bayramlarını kutladı.

22.05.2020 17:22

​BAŞKAN TÖREN: “YENİ MAHALLEDE ÖNEMLİ BİR EKSİKLİĞİ GİDEREREK HİZMET BEKLENTİSİNİ KARŞILAMIŞ OLDUK”

ALTINORDU BELEDİYESİ YENİ MAHALLE ESKİ SANAYİ BÖLGESİNİN ALT YAPI VE ÜST YAPISINI SİLBAŞTAN YENİLEDİ

ESKİ SANAYİ BÖLGESİ SICAK ASFALTA KAVUŞTU

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Yeni Mahalle eski sanayi bölgesinde yapımı tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından başlanan ve sona gelinen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan çalışma ile eski sanayi bölgesinin sorunlardan kurtulduğunu ifade eden Başkan Tören, “Yeni Mahallede önemli bir eksikliği ve hizmet beklentisini karşılamış olduk” dedi.

22.05.2020 16:22

ALTINORDU BELEDİYESİNDEN BAYRAM ÖNLEMİ

ZABITA DENETİMLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

VATANDAŞLARA MASKE DAĞITIMI DEVAM EDİYOR

Altınordu belediyesi zabıta ekipleri Kovid-19 salgını kapsamında alınan tedbirlerin uygulanması için öteden beri sürdürdüğü denetimlerini yaklaşan bayram nedeniyle sıkılaştırdı.

20.05.2020 13:01

ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN KADİR GECESİ ÖZEL PROGRAMI

Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen Kadir Gecesi özel programı canlı yayınla evlere taşındı.

20.05.2020 12:58

ALTINORDUDA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

BANDO KORTEJ EŞLİĞİNDE TÜM ŞEHİRİ DOLAŞTI

ALTINORDU BELEDİYESİ 101. YIL ANISINA 101 DİLEK FENERİ UÇURDU

Altınordu Belediyesi düzenlediği etkinlikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Millî Mücadele’yi başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 101. Yıl dönümünü olan 19 Mayıs’ı bando eşliğinde cadde ve sokakları gezerek coşkuyla kutladı.

20.05.2020 00:14

BAŞKAN TÖREN: “GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZ, UMUDUMUZ VE UFKUMUZDUR”

BAŞKAN TÖREN’DEN 19 MAYIS MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 101. yılı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

18.05.2020 18:41

ALTINORDU BELEDİYESİ 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA MASKE VE ÇİÇEK DAĞITTI

Altınordu Belediyesi sokağa çıkma izni olan 65 yaş üstü vatandaşlara şehrin çeşitli noktalarına kurduğu stantlarda maske ve çiçek dağıttı.

17.05.2020 16:42

ALTINORDU BELEDİYESİ GENÇLERE MASKE DAĞITTI

Altınordu Belediyesi tarafından 11.00-15.00 saatleri arasında sokağa çıkma izni olan 15-20 yaş grubu gençlere maske dağıtıldı.

15.05.2020 15:32

ALTINORDU BELEDİYESİ VATANDAŞLARA CANLI ÇİÇEK DAĞITTI

YENİ NORMALE DÖNÜŞ BİR ÇİÇEKLE BAŞLIYOR

Altınordu Belediyesi yeni normale dönüş sürecini ‘bir çiçekle’ başlattı.

14.05.2020 15:47

ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ÇİKOLATA JESTİ

Covid-19 önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 0-14 yaş grubu çocuklar, uzun bir aradan sonra ilk kez verilen izin kapsamında sokağa çıktı. Altınordu Belediyesi de parklara akın eden çocuklar için çikolata, ailelerine ise maske dağıttı.

13.05.2020 16:02

ALTINORDU BELEDİYESİ RAMAZAN COŞKUSUNU EVLERE TAŞIYOR

‘RAMAZAN-I ŞERİF AŞKIN YOLCULUĞU’ MAHALLELERDE DÜZENLENİYOR

Altınordu Belediyesi Koronavirüs salgını dolayısıyla buruk geçen Ramazan ayı coşkusunu, sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerin akşamlarında farklı mahallelerde yaptığı ve sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınladığı ‘Ramazan-ı Şerif "AŞKIN YOLCULUĞU" programıyla evlere taşımaya devam ediyor.

11.05.2020 15:37

ALTINORDU BELEDİYESİ ANNELERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde şehit, gazi, engelli ve sağlık çalışanı anneler başta olmak üzere kapı kapı dolaşılarak annelere çiçek takdim edildi.

10.05.2020 18:54

ALTINORDU BELEDİYESİNDEN AÇILIŞ ÖNCESİ ÖNLEMİ

ALTINORDU BELEDİYESİ BERBER VE KUAFÖRLERİ DEZENFEKTE EDİYOR

Altınordu Belediyesi koronavirüs dolayısıyla faaliyetleri durdurulan ve 11 Mayıs’ta belirlenen şartlarda açılacak olan berber, güzellik salonu/merkezi ve kuaför gibi işletmeleri dezenfekte ederek işletme sahiplerine hijyen paketi veriliyor.

07.05.2020 16:20

ALTINORDU BELEDİYESİ “ASKIDA EKMEK” GELENEĞİNİ YENİDEN CANLANDIRDI

“İHTİYACI OLAN ALIYOR İMKÂNI OLAN BIRAKIYOR”

Altınordu belediyesi kadim geleneğimizin güzel örneklerinden biri olan “Askıda Ekmek” uygulamasını Altınordu’da hayata geçirdi.

06.05.2020 09:34