ALTINORDU BELEDİYESİNİN PERSONEL EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediyesi personele yönelik “uygulamalı İlkyardım Eğitimi” düzenledi

21.07.2022 16:21

ALTINORDU’NUN MERAKLA BEKLENEN “AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ” YENİDEN BAŞLIYOR

Başkan Aşkın Tören’in “Kültür ve Sanat Şehri Altınordu” mottosuyla Altınordu’lulara ilkleri yaşattığı etkinliklerden biri olan Açık hava sinema günleri 22 Temmuz Cuma günü yeniden başlıyor.

21.07.2022 16:10

BAŞKAN AŞKIN TÖREN’İN “GÜÇLÜ ALTYAPI GÜÇLÜ ŞEHİR” PAROLASIYLA DEVAM ETTİRDİĞİ DEV ALTYAPI YATIRIMLARI ÖNEMİNİ HİSSETTİRDİ”

Bölgemiz ile birlikte Altınordu’yu da etkisi altına alan son yaşanan aşırı sağanak yağışlar, Başkan Aşkın Tören’in göreve geldiği ilk günden bu yana modern şehir için güçlü altyapı parolasıyla hayata geçirdiği altyapı ve ulaşım yatırımları ile Altınordu’nun modern ve yaşanabilir şehir yolunda kat ettiği aşamayı da gözler önüne serdi.

20.07.2022 12:19

ALTINORDU EKİPLERİ TAM KADRO SAHADA

Altınordu’da pazar akşamı başlayıp pazartesi sabah erken saatlerden itibaren şiddetini artıran kuvvetli sağanak yağışa karşı Altınordu Belediyesi teyakkuz halindeki bekleyişini anında müdahaleye dönüştürdü. Meteorolojiden alınan verilere göre metrekareye 93,6 kilogram yağış düştü. Aşırı yağışlar sonucu özellikle dere yatağı taşkınlarından kaynaklanan lokal su baskınlarına ekipler anında müdahale ederek olumsuzlukları ortadan kaldırdı.

18.07.2022 18:09

ALTINORDU YAĞLI GÜREŞLERİ KIRKPINAR’IN RÖVANŞI OLDU

Belediye Başkanı Aşkın Tören öncülüğünde Altınordu Belediyesinin ilk kez düzenlediği Yağlı Güreşleri finalinde rakibi tarihi Kırkpınar’ın son başpehlivanı Cengizhan Şimşek'i yenen Hasan Cengiz başpehlivan oldu.

11.07.2022 12:54

BAŞKANIMIZ AŞKIN TÖREN: “15 TEMMUZ MİLLİ İRADENİN VESAYETE, CESARETİN İHANETE, MİLLETİMİZİN HAİNLERE GALEBE ÇALDIĞI BÜYÜK BİR DESTANDIR”

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 6. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

14.07.2022 13:57

KIRKPINAR’IN RÖVANŞI ALTINORDU ER MEYDANINDA OLACAK

Altınordu Belediyesinin tarihi Kırkpınar’dan sonra en çok Başpehlivanın katılımıyla düzenleyeceği “Altınordu Yağlı Güreşleri” Kırkpınar’ın rövanşına sahne olacak. 8’i altın kemer sahibi Kırkpınar’ın Başpehlivanlarında oluşan 52 Güreşçi’nin katılacağı güreşler için geri sayım başladı.

08.07.2022 15:52

ALTINORDU BELEDİYESİ EKİPLERİ CAMİLERİ BAYRAMA HAZIRLADI

Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde bulunan tüm camilerde detaylı iç mekân ve bahçe temizliği çalışmaları gerçekleştirdi.

08.07.2022 15:39

BAŞKAN TÖREN’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

08.07.2022 14:17

ALTINORDU BELEDİYESİ TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Altınordu Belediye Meclisi Temmuz Ayı olağan toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda Başkan Aşkın Tören’in başkanlığında gerçekleştirildi.

06.07.2022 15:54

ATA SPORUMUZ GÜREŞİN KALBİ ALTINORDU’DA ATACAK

Er meydanında yiğitliğin, mertliğin ve centilmenliğin destanının yazıldığı Ata Sporumuz Güreşin kalbi Altınordu’da atacak.

06.07.2022 08:34

ALTINORDU “TEMİZ ŞEHİR ALTINORDU”YA YAKIŞIR ÇALIŞMALARA İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde ortaya koyduğu çalışmalarla her kesimin takdirini ve beğenisini kazanan Altınordu Belediyesi Temizlik ekipleri yaz mevsiminde sıcaklıkların artmasıyla birlikte ek önlemleri devreye aldı. Ekipler, şehrin her noktasında dört koldan sürdürdükleri titiz çalışmalarla Başkan Aşkın Tören’in Altınordu’luları temiz bir şehirde yaşatma sözü ve kararlılığı doğrultusunda vardiya usulü ile çalışmalarını 7/24 sürdürüyor.

03.07.2022 14:27

HİZMET SEFERBERLİĞİ MAHALLELERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediye Başkan Aşkın Tören’in yaşanabilir şehir hedefiyle her alanda olduğu gibi altyapı ve ulaşım alanında da başlattığı hizmet seferberliği tüm hızıyla sürüyor.

02.07.2022 14:36

ALTINORDU’NUN ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde Altınordu Belediyesi’nin hem kent merkezinde hem kırsalda dört koldan sürdürdüğü çalışmalar ve hayata geçirdiği altyapı ve ulaşım yatırımları ile yaşanan modern değişim ve dönüşüm kendini iyice hissettirdi.

01.07.2022 12:30

ALTINORDU’DAN BARTINA KARDEŞLİK ELİ

Bartın’da etkili olan yağışlar sonrası meydana gelen sel afetinin olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak üzere seferber olan Devletin tüm kurum ve kuruluşlarıyla birlikte Altınordu Belediyesi de Bartın’daydı.

30.06.2022 14:52