BAŞKAN TÖREN SELİMİYE MAHALLESİNDE COCUKLARIN OYUN ARKADAŞI OLDU, MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

08.03.2021 09:47

ALTINORDU BELEDİYESİ DENETİMLERİ SIKLAŞTIRDI

05.03.2021 16:31

BU DESTEK SADECE ESNAFA DEĞİL!

ALTINORDU BELEDİYESİ 15 MİLYON TL’LİK DEV PANDEMİ SOSYAL DESTEK PAKETİ ile TÜRKİYE’DE BİR İLKİ YAPIYOR
BAŞKAN TÖREN: "DESTEĞİMİZİN GİRMEDİĞİ GÖNÜL, ULAŞMADIĞI SOKAK KALMAYACAK

04.03.2021 14:18

ALTINORDU BELEDİYESİ'NDEN GÖNÜL HİZMETİ

BAŞKAN TÖREN’DEN ENGELLİ GENCE ARAÇ SÜPRİZİ

02.03.2021 18:40

ŞİRİNEVLER’E MODERN DOKUNUŞ

01.03.2021 14:47

ALTINORDU BELEDİYESİ, KARANTİNA ALTINA ALINAN MAHALLELERDE VATANDAŞLARI BİR AN OLSUN YALNIZ BIRAKMIYOR

Altınordu ilçesi Bahariye Mahallesi’nde yapılan testler sonucunda koronavirüs vakalarının tespit edilmesi nedeniyle Ordu Valiliği İl Hıfzıssıhha kurulu tarafından salgınının kontrol altına alınması amacıyla ikinci bir değerlendirmeye kadar karantina kararı alındı. Mahalleye giriş ve çıkışlar kapatıldı. Altınordu Belediyesi karantina altına alınan mahallelerde vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmıyor.

27.02.2021 17:26

ALTINORDU BELEDİYESİ PAZAR YERLERİNDE VİRÜSE KARŞI ÖNLEMLERİNİ ARTTIRDI

Altınordu Belediyesi ilçe genelinde bulunan semt pazarlarında yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı önlemlerini arttırarak devam ettiriyor.

26.02.2021 16:01

TARİHİ MAHALLEDE ALTYAPI SORUNU TARİHE KARIŞIYOR

Altınordu’nun en eski yerleşim yeri Eskipazar Mahallesi’nde büyük bir sevinç yaşanıyor. Tarihi mirasıyla şehrin göz bebeği konumunda olan mahalle bugüne kadar alamadığı altyapı hizmetine şimdi Aşkın Tören ile kavuşuyor.

26.02.2021 12:01

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ!

Koronavirüs vakalarının artması sebebiyle karantinaya alınan Altınordu ilçesine bağlı Aydınlık Mahallesi’ndeki her haneye, Altınordu Belediyesi tarafından gıda kolisi, hijyen paketi ve yakacak desteği yapıldı.

25.02.2021 17:30

BAŞKAN TÖREN; “BÜTÜN ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLSÜN DİYE ÇALIŞIYORUZ”

Toplumun her kesimine dokunan sosyal çalışmalarıyla bilinen Altınordu Belediyesi eğitime ve öğrencilere de büyük bir destek sundu.

25.02.2021 10:10

BAŞKAN TÖREN HALK GÜNÜNDE HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN TÖREN; “ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

23.02.2021 16:24

KARADENİZDE YÜKSELEN DEĞER; ALTINORDU

BAŞKAN TÖREN; “YENİ PROJELERİMİZ ALTINORDU’YU BİR ÇEKİM MERKEZİ VE “MARKA ŞEHİR” YAPACAKTIR”

22.02.2021 16:53

OKUL BAHÇELERİ ÖĞRENCİLER İÇİN TEMİZLENDİ

Altınordu Belediyesi okul bahçelerindeki karları temizleyerek, Pazartesi gününe hazırlık yapıyor.

İlçede etkili olan yoğun kar yağışının ardından Altınordu belediyesi tarafından başlatılan karla mücadele çalışmaları her noktada başarılı bir şekilde sürdürülürken ekipler okullar için ayrıca mesai verdi.

20.02.2021 12:42

ALTINORDU BELEDİYESİ'NDEN GELEN İHBARLARA ANINDA MÜDAHALE

Altınordu genelinde Pazartesi gününden itibaren başlayan yoğun kar yağışı sonrası kar küreme ve temizleme çalışmalarına başlayan Altınordu Belediyesi ekipleri, gelen ihbar ve taleplere de anında karşılık verdi.

18.02.2021 16:03

BAŞKAN TÖREN'DEN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Tören, "Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edildiği bu müstesna geceyi bir kez daha eda etmenin mutluluğunu yaşayacağız" dedi.

18.02.2021 13:05