ALTINORDU BELEDİYESİ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Altınordu Belediye Meclisi Haziran Ayı olağan toplantısı yapıldı. Altınordu Belediye Meclis Salonu’nda Başkan Aşkın Tören’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda “Altınordu Belediyesi 2021 Mali Yılına Ait Kesin Hesabı” oy birliğiyle kabul edildi.

01.06.2022 16:25

BAŞKAN TÖREN “ŞEHRİMİZİN HİZMETİNDE HER ŞART VE KOŞULDA HEMŞEHRİLERİMİZİN YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, muhtarlarla her fırsatta bir araya gelmeye onların mahallelileri ve şehre dair istek ve taleplerini almaya sorunlara ortak akıl ve istişare ile çözüm üretmeye devam ediyor.

31.05.2022 14:15

ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN ÜRETİCİLERE 200 BİN FİDE DESTEĞİ

Altınordu Belediyesi, geçen sene olduğu gibi bu sene de tarımsal üretimi teşvik ve üreticiye destek amacıyla “Altınordu Belediyesi Sosyal Destek paketi” kapsamında 70 kırsal mahallede 200 BİN ücretsiz fide dağıtımına başladı.

28.05.2022 15:38

HER ŞEY BAŞKAN AŞKIN TÖREN’İN O SÖZÜYLE BAŞLADI

Altınordu Belediyesi Hazır Giyim Uygulamaları merkezinde 512 saatlik Dokuma Konfeksiyon Makineci modülünde yer alan tüm eğitimleri başarı ile tamamlayan 40 kursiyer sertifikalarını aldılar.

26.05.2022 11:22

MOBİL SAĞLIK TARAMA ARACI 7’DEN 70’E ALTINORDULU’LARIN HİZMETİNDE

Altınordu Belediyesi Mobil Sağlık Tarama aracı ile ilk basamak sağlık hizmetlerini vatandaşların ayağına götürmeye devam ediyor. Kırsal mahalleleri program dahilinde tek tek dolaşan tam donanımlı Mobil Sağlık Tarama aracı vatandaşlara hastane konforunda sağlık hizmeti sunuyor.

24.05.2022 15:59

ALTINORDU BELEDİYESİ MUHTEŞEM BİR KONSERLE YAZA MERHABA DEDİ

Altınordu Belediyesi, hem 19 Mayıs hem de Mayıs Yedisi coşkusunun bir arada yaşandığı muhteşem bir konserle yaza merhaba dedi.

21.05.2022 15:20

ALTINORDU BELEDİYESİ ÇALIŞMALARDA VİTES BÜYÜTTÜ

Altınordu Belediyesinin kırsal bölgelerin ulaşım ağında yıllardır yaşanan yol sorunlarına kalıcı çözüm üreten 50 kilometre beton yol programında Güzelyalıköy ve Akkese ile birlikte tamamlanan mahalle sayısı 37’ye yükseldi.

18.05.2022 17:47

BAŞKAN TÖREN’DEN ‘19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’ MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 103. yılı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

18.05.2022 17:45

BETON YOLDA İKİ MAHALLE BİRDEN TAMAM

Yaz dönemi ile birlikte kesintisiz sürdürdüğü birçok alandaki çalışmalarına kırsalda da beton programı ile devam eden Altınordu Belediyesi, Bayadı ve Kovancı mahallelerinde de beton yol çalışmalarını tamamladı.

17.05.2022 17:34

BAŞKAN TÖREN TÜRKOLOJİ ÇALIŞTAYINDA KONUŞTU: “TÜRKÇEMİZ, GELECEĞE DOĞRU YÜRÜYÜŞÜMÜZÜN TEMİNATIDIR”

Altınordu Belediyesi’nin destek ve katkılarıyla Ordu Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen “III. Genç Türkologlar Çalıştayı”nda konuşan Başkan Tören, “bizi biz haline getiren, milli irademizi çelikleştiren Türkçemiz, geleceğe doğru yürüyüşümüzün de teminatıdır” dedi.

16.05.2022 17:27

BAŞKAN TÖREN HAYATLARA VE GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

Başkan Aşkın Tören, evinde ziyaret ettiği MS hastası Gülişan Aygün’ün ortopedik hasta yatağı talebini derhal yerine getirdi.

13.05.2022 15:41

ALTINORDU’NUN DEVAM EDEN BETON YOL SERİSİNDE 33. MAHALLE ARTIKLI DA TAMAM

Başkan Aşkın Tören’in kırsal mahallelerde başlattığı beton yol seferberliği ulaşımda konforu şehrin dört bir yanına taşımaya devam ediyor. Tüm hızıyla devam eden beton yol çalışmalarında tamamlanan 33. Mahalle Artıklı oldu.

10.05.2022 10:00

ALTINORDU TRAFİK EĞİTİM PARKI MİNİK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Bölgesinin sayılı tesislerinden biri olan ve trafik kurallarına duyarlı, farkındalık sahibi nesillerin yetişeceği Altınordu Belediyesi Trafik Eğitim Parkı, Trafik Haftasında Bahçelievler Anaokulu öğrencilerini ağırladı.

11.05.2022 14:14

ALTINORDU BELEDİYESİ PAYLAŞMANIN BEREKETİNİ, HUZURUNU TÜM HANELERDE VE GÖNÜLLERDE HİSSETTİRDİ

Altınordu Belediyesi'nin Başkan Aşkın Tören öncülüğünde “Paylaşmanın ve bereketin yurdu Altınordu” sloganıyla öteden beri sürdürdüğü dayanışma ve paylaşma seferberliği Ramazan ayında zirveye çıktı.

10.05.2022 14:06

ALTINORDU BELEDİYESİ 200 BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU

Altınordu Belediyesinin Başkan Aşkın Tören öncülüğünde hem şehrin yeşil varlığına katkı hem de tarımsal üretimde çeşitliliği artırıcı bir yaklaşımla başlattığı Yeşil kalkınma seferberliği fidan ve fide olarak toprakla buluşmaya devam ediyor.

09.05.2022 10:35