ALTYAPI VE ULAŞIMDA DEVAM EDEN HİZMET SEFERBERLİĞİ MAHALLELERİN KADERİNİ DEĞİŞTİRİYOR

Alt yapı ve yol çalışmalarıyla adeta şehrin kaderini değiştiren Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi “Bütün Şehir Eşit Hizmet” ilkesiyle en ücra noktalara kadar hizmet götürmeye devam ediyor. Altınordu, yetmiş iki mahalleyi kapsayan beton yol mesaisini Boztepe mahallesinde de tamamladı.

27.07.2022 09:27

ALTINORDU’DA FINDIK HASADI ÖNCESİ YOL BAKIM ONARIM VE REGLAJ ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

Yaz sezonu çalışmalarına tam zamanlı mesai ile devam eden Altınordu Belediyesi ekipleri özellikle fındık hasat sezonunda yoğun şekilde kullanılan kırsal yol ağında hummalı bir çalışma yürütüyor.

25.07.2022 12:25

AÇIK HAVA SİNEMASI İLE ALTINORDU’DA YAZ AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL

Altınordu Belediyesinin Açık Hava sinema günlerinin ikincisinde en iyi animasyon Oscar’ına layık görülen “Yukarı Bak” film gösterimi ile hem çocuklar hem de aileler keyifli bir yaz akşamı geçirdiler.

24.07.2022 13:59

ALTINORDU’DA AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ “BÖRÜ” FİLMİ İLE START ALDI

Altınordu Belediyesinin vatandaşlardan büyük beğeni ve takdir toplayan Açık Hava Sinema günleri “BÖRÜ” filminin gösterimi ile başladı. Altınordu Belediyesinin Akyazı sahilinde bulunan ücretsiz oto park alanında saat.21’de başlayan açık havada sinema gösterimine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

23.07.2022 12:48

ALTINORDU BELEDİYESİNİN PERSONEL EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediyesi personele yönelik “uygulamalı İlkyardım Eğitimi” düzenledi

21.07.2022 16:21

ALTINORDU’NUN MERAKLA BEKLENEN “AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ” YENİDEN BAŞLIYOR

Başkan Aşkın Tören’in “Kültür ve Sanat Şehri Altınordu” mottosuyla Altınordu’lulara ilkleri yaşattığı etkinliklerden biri olan Açık hava sinema günleri 22 Temmuz Cuma günü yeniden başlıyor.

21.07.2022 16:10

BAŞKAN AŞKIN TÖREN’İN “GÜÇLÜ ALTYAPI GÜÇLÜ ŞEHİR” PAROLASIYLA DEVAM ETTİRDİĞİ DEV ALTYAPI YATIRIMLARI ÖNEMİNİ HİSSETTİRDİ”

Bölgemiz ile birlikte Altınordu’yu da etkisi altına alan son yaşanan aşırı sağanak yağışlar, Başkan Aşkın Tören’in göreve geldiği ilk günden bu yana modern şehir için güçlü altyapı parolasıyla hayata geçirdiği altyapı ve ulaşım yatırımları ile Altınordu’nun modern ve yaşanabilir şehir yolunda kat ettiği aşamayı da gözler önüne serdi.

20.07.2022 12:19

ALTINORDU EKİPLERİ TAM KADRO SAHADA

Altınordu’da pazar akşamı başlayıp pazartesi sabah erken saatlerden itibaren şiddetini artıran kuvvetli sağanak yağışa karşı Altınordu Belediyesi teyakkuz halindeki bekleyişini anında müdahaleye dönüştürdü. Meteorolojiden alınan verilere göre metrekareye 93,6 kilogram yağış düştü. Aşırı yağışlar sonucu özellikle dere yatağı taşkınlarından kaynaklanan lokal su baskınlarına ekipler anında müdahale ederek olumsuzlukları ortadan kaldırdı.

18.07.2022 18:09

ALTINORDU YAĞLI GÜREŞLERİ KIRKPINAR’IN RÖVANŞI OLDU

Belediye Başkanı Aşkın Tören öncülüğünde Altınordu Belediyesinin ilk kez düzenlediği Yağlı Güreşleri finalinde rakibi tarihi Kırkpınar’ın son başpehlivanı Cengizhan Şimşek'i yenen Hasan Cengiz başpehlivan oldu.

11.07.2022 12:54

BAŞKANIMIZ AŞKIN TÖREN: “15 TEMMUZ MİLLİ İRADENİN VESAYETE, CESARETİN İHANETE, MİLLETİMİZİN HAİNLERE GALEBE ÇALDIĞI BÜYÜK BİR DESTANDIR”

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 6. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

14.07.2022 13:57

KIRKPINAR’IN RÖVANŞI ALTINORDU ER MEYDANINDA OLACAK

Altınordu Belediyesinin tarihi Kırkpınar’dan sonra en çok Başpehlivanın katılımıyla düzenleyeceği “Altınordu Yağlı Güreşleri” Kırkpınar’ın rövanşına sahne olacak. 8’i altın kemer sahibi Kırkpınar’ın Başpehlivanlarında oluşan 52 Güreşçi’nin katılacağı güreşler için geri sayım başladı.

08.07.2022 15:52

ALTINORDU BELEDİYESİ EKİPLERİ CAMİLERİ BAYRAMA HAZIRLADI

Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde bulunan tüm camilerde detaylı iç mekân ve bahçe temizliği çalışmaları gerçekleştirdi.

08.07.2022 15:39

BAŞKAN TÖREN’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

08.07.2022 14:17

ALTINORDU BELEDİYESİ TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Altınordu Belediye Meclisi Temmuz Ayı olağan toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda Başkan Aşkın Tören’in başkanlığında gerçekleştirildi.

06.07.2022 15:54

ATA SPORUMUZ GÜREŞİN KALBİ ALTINORDU’DA ATACAK

Er meydanında yiğitliğin, mertliğin ve centilmenliğin destanının yazıldığı Ata Sporumuz Güreşin kalbi Altınordu’da atacak.

06.07.2022 08:34