BİR GÜN DEĞİL BİR ÖMÜR YETMEZ ANNELERİMİZİ ANMAYA

Altınordu Belediyesi her yıl mayıs ayının ikinci haftası kutlanan ‘Anneler Günü’nü çeşitli etkinlikler ile dolu dolu geçirerek Annelerin yüzlerini güldürd

08.05.2022 19:12

BAŞKAN TÖREN “BİZİM DERDİMİZ DE GAYEMİZ DE SEVDAMIZ DA ALTINORDU”

Altınordu Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören başkanlığında gerçekleştirildi.

05.05.2022 15:40

ALTINORDU BELEDİYESİ EVLERİ BAYRAMA HAZIRLIYOR

Başkan Aşkın Tören, eser ve hizmet Belediyeciliği ile şehre, gönül yapan, yüreklere dokunan sosyal belediyecilik çalışmaları ile de gönüllere ve hayatlara dokunmaya devam ediyor.

30.04.2022 16:20

ALTINORDU ŞEHİR İFTARI 10 BİN'İ AŞKIN ALTINORDULU'NUN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ

Altınordu Belediyesi düzenlediği 'Şehir İftarı' programı ile 10.000'i aşkın Altınordulu’yu gönül sofrasında buluşturdu.

29.04.2022 13:52

ALTINORDU’NUN BETON YOL SERİSİNDE 32'İNCİ MAHALLE DE TAMAM

Bahar dönemi yeni çalışma sezonuna hızlı bir başlangıç yapan Altınordu Belediyesi 'beton yol'da tam gaz ilerlemeye devam ediyor.

26.04.2022 17:09

BU RAMAZAN VE HER ZAMAN PAYLAŞMANIN VE DAYANIŞMANIN ADRESİ ALTINORDU BELEDİYESİ

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde ‘Paylaşmanın ve bereketin yurdu Altınordu’ parolasıyla vatandaşların hayatlarına ve gönüllerine dokunan birçok ilke imza atan Altınordu Belediyesi, önceki yıllarda olduğu gibi bu Ramazan’da da paylaşmanın ve dayanışmanın adresi oldu.

26.04.2022 17:06

BETON YOL SERİSİNDE 31'İNCİ MAHALLE DE TAMAM

Başkan Aşkın Tören'in kırsal mahalleleri nitelikli bir ulaşım ağına kavuşturmak amacıyla başlattığı beton yol programında Yıldızlı ile 31'inci mahalle de tamamlandı.

25.04.2022 10:30

BAŞKAN TÖREN "EGEMENLİK ŞUURU UMUDUMUZU HER DAİM TAZE TUTAR"

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

23.04.2022 11:52

23 NİSAN COŞKUSU TÜM ALTINORDU’YU KAPLADI

Altınordu Belediyesi’nin hafta başında köy okullarında başlattığı ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ kutlamaları şenlik havasında devam ediyor.

22.04.2022 15:05

ALTINORDU’DA 23 NİSAN COŞKUSU BAŞLADI

Altınordu Belediyesi ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ kutlamalarına köy okullarından start verdi. Belediyenin kırsal mahallerde bulunan 9 okul ile başlattığı, 23 Nisan kutlamaları eğlenceli ve coşkulu anlara sahne oluyor.

21.04.2022 14:28

BETON YOLDA 30. MAHALLE DE TAMAM

Altınordu ilçe genelinde vatandaşların beklediği hizmetleri bir bir hayata geçiren Altınordu Belediyesi’nin 70 kırsal mahalleyi kapsayan beton yol çalışmaları muhtarlar ve vatandaşlardan da tam not alıyor. Kesintisiz bir şekilde süründürülen Beton yol çalışmaları Eskipazar mahallesi ili birlikte 30’uncu mahalleye ulaştı

20.04.2022 15:27

BETON YOLDA 29’UNCU MAHALLE DE TAMAM

Başkan Aşkın Tören’in kentin altyapı ve ulaşım sorunlarını ortadan kaldırmak amacıyla hayata geçirdiği altyapı ve ulaşım yatırımları ilçenin çehresini değiştiriyor.

19.04.2022 13:28

BİR BAŞKA GÜZELDİR ALTINORDU’DA RAMAZAN AKŞAMLARI

Her gün 15 BİN’e yaklaşan sıcak yemek ikramları ve ekiplerce ihtiyaç sahibi ailelere kapı kapı teslim edilen dayanışma paketleriyle Altınordu’yu bir gönül sofrasına döndüren Altınordu Belediyesi, her kesimden insanın beğenisini kazanan geleneksel Ramazan gösterileri ve kültürel etkinlikler ile de Altınordulu’lara Ramazan coşkusunu doyasıya yaşatıyor

19.04.2022 10:52

BAŞKAN TÖREN HEMŞEHRİLERİ İLE GÖNÜL SOFRALARINDA BİR ARADA

Mesaisinin önemli bir bölümünü halkın, vatandaşların arasında geçiren mahalle ve semt ziyaretleri yanında Belediyede gerçekleştirdiği düzenli halk günü toplantıları ile hemşehrilerini tek tek dinleyen, onların istek ve taleplerine çözüm arayan ve her fırsatta Altınordulu'lar ile bir arada olmaya özen gösteren Başkan Aşkın Tören, Ramazan ayında da gönüllere dokunmaya devam ediyor

18.04.2022 11:48

ALTINORDU’LU ÇOCUKLAR ''RAMAZAN SİNEMA GÜNLERİ' İLE FESTİVAL TADINDA BİR ARA TATİL GEÇİRDİLER

Altınordu Belediyesi'nin ara tatilde çocuklara özel düzenlediği ve renkli görüntülere sahne olan 'Ramazan Sinema Günleri' etkinliği gördüğü yoğun ilgi ve coşku ile Çocuk Festivaline dönüştü.

18.04.2022 10:40