ALTINORDU’NUN DEVAM EDEN BETON YOL SERİSİNDE 33. MAHALLE ARTIKLI DA TAMAM

Başkan Aşkın Tören’in kırsal mahallelerde başlattığı beton yol seferberliği ulaşımda konforu şehrin dört bir yanına taşımaya devam ediyor. Tüm hızıyla devam eden beton yol çalışmalarında tamamlanan 33. Mahalle Artıklı oldu.

10.05.2022 10:00

ALTINORDU TRAFİK EĞİTİM PARKI MİNİK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Bölgesinin sayılı tesislerinden biri olan ve trafik kurallarına duyarlı, farkındalık sahibi nesillerin yetişeceği Altınordu Belediyesi Trafik Eğitim Parkı, Trafik Haftasında Bahçelievler Anaokulu öğrencilerini ağırladı.

11.05.2022 14:14

ALTINORDU BELEDİYESİ PAYLAŞMANIN BEREKETİNİ, HUZURUNU TÜM HANELERDE VE GÖNÜLLERDE HİSSETTİRDİ

Altınordu Belediyesi'nin Başkan Aşkın Tören öncülüğünde “Paylaşmanın ve bereketin yurdu Altınordu” sloganıyla öteden beri sürdürdüğü dayanışma ve paylaşma seferberliği Ramazan ayında zirveye çıktı.

10.05.2022 14:06

ALTINORDU BELEDİYESİ 200 BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU

Altınordu Belediyesinin Başkan Aşkın Tören öncülüğünde hem şehrin yeşil varlığına katkı hem de tarımsal üretimde çeşitliliği artırıcı bir yaklaşımla başlattığı Yeşil kalkınma seferberliği fidan ve fide olarak toprakla buluşmaya devam ediyor.

09.05.2022 10:35

BİR GÜN DEĞİL BİR ÖMÜR YETMEZ ANNELERİMİZİ ANMAYA

Altınordu Belediyesi her yıl mayıs ayının ikinci haftası kutlanan ‘Anneler Günü’nü çeşitli etkinlikler ile dolu dolu geçirerek Annelerin yüzlerini güldürd

08.05.2022 19:12

BAŞKAN TÖREN “BİZİM DERDİMİZ DE GAYEMİZ DE SEVDAMIZ DA ALTINORDU”

Altınordu Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören başkanlığında gerçekleştirildi.

05.05.2022 15:40

ALTINORDU BELEDİYESİ EVLERİ BAYRAMA HAZIRLIYOR

Başkan Aşkın Tören, eser ve hizmet Belediyeciliği ile şehre, gönül yapan, yüreklere dokunan sosyal belediyecilik çalışmaları ile de gönüllere ve hayatlara dokunmaya devam ediyor.

30.04.2022 16:20

ALTINORDU ŞEHİR İFTARI 10 BİN'İ AŞKIN ALTINORDULU'NUN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ

Altınordu Belediyesi düzenlediği 'Şehir İftarı' programı ile 10.000'i aşkın Altınordulu’yu gönül sofrasında buluşturdu.

29.04.2022 13:52

ALTINORDU’NUN BETON YOL SERİSİNDE 32'İNCİ MAHALLE DE TAMAM

Bahar dönemi yeni çalışma sezonuna hızlı bir başlangıç yapan Altınordu Belediyesi 'beton yol'da tam gaz ilerlemeye devam ediyor.

26.04.2022 17:09

BU RAMAZAN VE HER ZAMAN PAYLAŞMANIN VE DAYANIŞMANIN ADRESİ ALTINORDU BELEDİYESİ

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde ‘Paylaşmanın ve bereketin yurdu Altınordu’ parolasıyla vatandaşların hayatlarına ve gönüllerine dokunan birçok ilke imza atan Altınordu Belediyesi, önceki yıllarda olduğu gibi bu Ramazan’da da paylaşmanın ve dayanışmanın adresi oldu.

26.04.2022 17:06

BETON YOL SERİSİNDE 31'İNCİ MAHALLE DE TAMAM

Başkan Aşkın Tören'in kırsal mahalleleri nitelikli bir ulaşım ağına kavuşturmak amacıyla başlattığı beton yol programında Yıldızlı ile 31'inci mahalle de tamamlandı.

25.04.2022 10:30

BAŞKAN TÖREN "EGEMENLİK ŞUURU UMUDUMUZU HER DAİM TAZE TUTAR"

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

23.04.2022 11:52

23 NİSAN COŞKUSU TÜM ALTINORDU’YU KAPLADI

Altınordu Belediyesi’nin hafta başında köy okullarında başlattığı ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ kutlamaları şenlik havasında devam ediyor.

22.04.2022 15:05

ALTINORDU’DA 23 NİSAN COŞKUSU BAŞLADI

Altınordu Belediyesi ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ kutlamalarına köy okullarından start verdi. Belediyenin kırsal mahallerde bulunan 9 okul ile başlattığı, 23 Nisan kutlamaları eğlenceli ve coşkulu anlara sahne oluyor.

21.04.2022 14:28

BETON YOLDA 30. MAHALLE DE TAMAM

Altınordu ilçe genelinde vatandaşların beklediği hizmetleri bir bir hayata geçiren Altınordu Belediyesi’nin 70 kırsal mahalleyi kapsayan beton yol çalışmaları muhtarlar ve vatandaşlardan da tam not alıyor. Kesintisiz bir şekilde süründürülen Beton yol çalışmaları Eskipazar mahallesi ili birlikte 30’uncu mahalleye ulaştı

20.04.2022 15:27