BAŞKAN TÖREN, VEKALETLE KURBAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) aracılığıyla dünya genelindeki muhtaç insanlara el uzatmak amacıyla başlattığı "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" kampanyasına destek olmak amacıyla, kurban bağışında bulundu.

Ordu İl Müftüsü Mürsel Öztürk ve Diyanet Vakfı Ordu Şube Başkanı Bünyamin Açıksöz, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’i ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaret kapsamında Ordu İl Müftüsü Mürsel Öztürk, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e, TDV’nın ülke genelinde başlatmış olduğu "Vekaletle Kurban Kesim Programı"na ilişkin bilgiler verdi.

Başkan Tören, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde TDV'ye kurban bağışında bulunarak Diyanet İşleri Başkanlığı ile TDV'nin ortaklaşa yürüttüğü "Vekaletle Kurban Kesim Programı"na destekte bulundu.

Başkan Tören daha sonra kurban bedelini ödeyerek bağış makbuzunu il Müftüsü Mürsel Öztürk’ten teslim aldı.

İl Müftüsü Mürsel Öztürk ise bağışı ve destekleri dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkür etti.