KADIN VE AİLE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

1965 yılında Ordu merkezde doğdu. İlkokul, ortaokul, lise eğitimini Ordu’da tamamladı.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünden mezun oldu. 1985 yılında Ordu Belediyesinde memur olarak göreve başladı. Zabıta Müdürlüğü, İktisat İşleri Müdürlüğü, İdari İşler Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğünde memur olarak görev yaptı.

1994 yılında Ordu Belediyesi İdarei İşler Müdürü, 2000 yılında Özel Kalem Müdürü, 2004 yılında Teftiş Kurulu Müdürü, Ordu Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Derneği Müdürü, 2013 yılında Alzheimer Gündüzlü Bakım Merkezi Müdürü olarak görev yaptı. 2014 Yılında Ordu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Ahmet Cemal Maden Huzurevinde araştırmacı olarak görev yaptı.

25.03.2019 tarihinden itibaren Altınordu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü olarak görev yapmaya devam etmektedir.

Ümmihan TÜRKYILMAZ

Kadın ve Aile İşleri Müdürü