Altınordu Belediyesi

e-Vatandaş

"Özelleştirilmiş İnteraktif Vatandaş Portalı"

MÜLKİYETİ BELEDİYEMİZE AİT SARAYCIK MAHALLESİ BOŞ DEPO, HİZMET BİNASI ASM, KIBRIS CADDESİ ALTIN ÇARŞI 18 ADET İŞYERİ İHALESİ.

Mülkiyeti Belediyemize ait Saraycık Mahallesi Kemal Çelebi Caddesi 101 ada 5 parsel üzerinde No:12/B Altınordu/ORDU adresinde bulunan 135 m2 boş depo 3 yıllığına, Belediyemiz Hizmet Binası olarak kullanılan taşınmazın 1. katında bulunan 114 nolu 255 m2 Aile Sağlığı Merkezi 1 yıllığına kiraya verilmek üzere,
Mülkiyeti Belediyemize ait İlimiz Altınordu İlçesi Karşıyaka Mahallesi Kıbrıs Caddesi 685 ada 10 parselde 1.589,31 m2 taşınmaz üzerinde bulunan 18 adet işyeri, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince açık teklif usulü ile satışı yapılmak üzere ihaleye çıkartılmıştır.

İHALE İLAN METNİ