BAŞKAN TEPE , MUHTARLARLA BULUŞTU
21 Ekim 2024

BAŞKAN TEPE , MUHTARLARLA BULUŞTU

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mahalle muhtarlarıyla yemek programında bir araya geldi.
ALTINORDU’DA YOLLAR GELECEĞE AÇILIYOR
21 Ekim 2024

ALTINORDU’DA YOLLAR GELECEĞE AÇILIYOR

Altınordu Belediyesi, açtığı yeni yollarla yeni yerleşim alanlarına ulaşımı kolaylaştırırken yatırımın yoğunlaştığı alanlarda da kentin gelişimine katkı sunuyor. Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin göreve geldiği günden bu yana Kırsal Hizmetler Müdürlüğü sorumluğundaki kırsal mahallelerin yanı sıra kent merkezinde de Fen İşleri Müdürlüğü koordinasyonuyla yeni imar yolları vatandaşların hizmetine sunuluyor.
ALTINORDU BELEDİYESİ, GASTRONOMİ ÖĞRENCİLERİNİ GELECEĞE HAZIRLIYOR

ALTINORDU BELEDİYESİ, GASTRONOMİ ÖĞRENCİLERİNİ GELECEĞE HAZIRLIYOR

Altınordu Belediyesi, Ordu Üniversitesi Gastronomi Bölümü’nde eğitim alan öğrencilere yeniden kapılarını açtı. Belediyeye ait Yemek Atölyesi’nden yararlanan öğrenciler, güz ve bahar dönemi boyunca uygulamalı eğitim alma fırsatı buluyor.
ALTINORDU’DA 4 MAHALLEYE NEFES ALDIRAN ÇALIŞMA

ALTINORDU’DA 4 MAHALLEYE NEFES ALDIRAN ÇALIŞMA

ltınordu Belediyesi, dar olması nedeniyle 50 yıldır şikayet konusu olan Şenocak Mahallesi yolunda genişletme çalışması yaparak, vatandaşların çilesine son verdi.
ALTINORDU'DA MİLLİ MAÇ HEYECANI DEV EKRANDAN İZLENDİ

ALTINORDU'DA MİLLİ MAÇ HEYECANI DEV EKRANDAN İZLENDİ

A Milli Futbol Takımı’nın UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 3'üncü maçında Karadağ'yı 1-0 mağlup ettiği mücadeleyi futbolseverler, Altınordu Belediyesi'nin kurduğu dev ekrandan takip etti.

ALTINORDU’DA GENÇ OLMAK AYRICALIKTIR

ALTINORDU’DA GENÇ OLMAK AYRICALIKTIR

Altınordu Belediyesi, şehre yeni gelen üniversite öğrencilerine özel “Hoş Geldin Partisi” düzenledi. Konser ve doğaçlama tiyatro gösterilerinin sahnelendiği gecede üniversite öğrencilerine unutulmaz anlar yaşatıldı.
ORDU’NUN İLK EMEKLİHÂNESİ HİZMETE GİRDİ
12 Ekim 2024

ORDU’NUN İLK EMEKLİHÂNESİ HİZMETE GİRDİ

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, bir sözünü daha yerine getirdi. Ekonomik sıkıntılarla boğuşan emeklilerin nefes alıp sosyalleşebileceği Ordu’nun ilk Emeklihânesi, yapılan törenle hizmete girdi.
11 Ekim 2024

BOZTEPE’YE ULAŞIM SAĞLAYAN ALTERNATİF YOLDA ASFALT KONFORU

Altınordu Belediyesi'nden turizmin kalbine giden yola sıcak dokunuş

ÇİLE ÇEKTİREN YOLLAR KONFORLA BULUŞUYOR
10 Ekim 2024

ÇİLE ÇEKTİREN YOLLAR KONFORLA BULUŞUYOR

Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Altınyurt Mahallesi’nde engelli 2 çocuğuyla birlikte yaşayan Yusuf Kenan Yılmaz’ın çileli yol sorunu, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin girişimi ile çözüme kavuşturuldu.

09 Ekim 2024

Altınordu Belediyesi’nden anında çözüm

Altınordu Belediyesi’nden disleksi farkındalığı etkinliği
06 Ekim 2024

Altınordu Belediyesi’nden disleksi farkındalığı etkinliği

Altınordu Belediyesi, 8 Ekim Dünya Disleksi Farkındalık Günü kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

ALTINORDU’DA SPOR ŞENLİĞİ
06 Ekim 2024

ALTINORDU’DA SPOR ŞENLİĞİ

Altınordu Belediyesi, sporun birleştirici gücünü ve olimpik değerlerin önemini vurgulamak amacıyla Spor Şenliği düzenledi.